Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2020. Április 04. 11:10, szombat | Helyi
Forrás: Radio Smile

Balla László alpolgármester kocsonyaosztással teszi valóban ünnepivé a húsvétot a rászorulóknak

Balla László alpolgármester kocsonyaosztással teszi valóban ünnepivé a húsvétot a rászorulóknak

Balla László alpolgármester, az 5. számú választókörzet önkormányzati képviselője segítőivel és barátaival kocsonyaosztást szervez a rászorulóknak.

- Jó néhányan jelezték, hogy ebben a nehéz időszakban szeretnének segíteni embertársaikon. A karácsonyi ebédosztáshoz hasonlóképpen szeretnénk barátaimmal, segítőtársaimmal, Illés Gyulával és Kovács Károllyal a nehéz helyzetbe jutottak számára a húsvéti ünnepeket valóban ünnepivé varázsolni.

Szeretnénk segítő kezet nyújtani azoknak a helyi, a körzetemen belüli nyugdíjasoknak, beteg idős embereknek, akik a kialakult helyzet miatt olyan rossz anyagi körülmények közé kerültek, hogy a mindennapi megélhetés is nagy gondot jelent számukra. Szeretnék számukra felajánlani húsvét közeledtével 200-300 adag kocsonyát (attól függően, hogy milyen igény jelentkezik) – nyilatkozta Balla László alpolgármester a Radio Smile munkatársának.

A házhoz szállítás április 11-én (szombaton) fog megtörténni előre egyeztetett időpontban.

Aki igénybe szeretné venni ezt a lehetőséget, kérjük, hogy névvel, lakcímmel, telefonszám megadásával jelezze Balla László alpolgármester felé április 9-ig (csütörtök).

Balla László alpolgármester elérhetősége:

  • Telefonszám: +36-20/980-5611
  • Cím: 6100 Kiskunfélegyháza, Bajcsy u. 15. (Pékvarázs)
  • e-mail: balla.laszlo08@gmail.com

Ha ismer olyan személyeket, családokat, akiknek ez a felajánlás sokat jelentene, azt kérjük jelezze az alpolgármester felé.

(Kép és hír forrása: Radio Smile)

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 08:00, csütörtök | Helyi

Szép eredmények a Tudásbajnokságon

A Batthyány Lajos Általános Iskola tanulói közül sokan részt vettek a Tudásbajnokság fordulóiban, közülük többen továbbjutottak a Bács-Kiskun vármegyei fordulóba. Sok szép eredményről számolhatunk be.

2024. Április 17. 19:05, szerda | Helyi

Élénkül a gasztroturizmus Magyarországon a szakértők szerint

Élénkül a gasztroturizmus Magyarországon, egyre többen érkeznek az országba azért, hogy megismerjék a magyar konyha remekeit

2024. Április 17. 15:38, szerda | Helyi

Ujjé a Ligetben nagyszerű

A MEDVE Matek szervezői abban hisznek, hogy izgalmas és élvezettel teli szellemi kihívásokon keresztül bárki közelebb kerülhet a matematika világához.

2024. Április 16. 17:27, kedd | Helyi

Dobogós eredmény országos angol versenyen

Kiemelkedő eredményeket értek el a mórások a HEBE Kft. angol nyelvű országos egyfordulós levelezős egyéni és csapatversenyén.