Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2018. November 19. 09:12, hétfő | Helyi
Forrás: Csontos István

Félegyházi triatlonosok elismerése a Triatlon Díjátadó Gálán

Félegyházi triatlonosok elismerése a Triatlon Díjátadó Gálán

A Magyar Triatlon Szövetség szervezésében november 17-én, Budapesten, az ELTE Gömbaulájában került megrendezésre a 2018. évi Triatlon Díjátadó Gála és Triatlon Bál.

A gálára minden olyan egyesület meghívást kapott, aki ma a hazai triatlon sportéletben számít. Kiskunfélegyháza városát az egész évben elért eredményeik alapján a DMTK-KVSE Aquasport Egyesület triatlonistái képviselték.

Az eseményen azon egyesületek sportolói és edzői lettek elismerve, akik a 2018-as évben kiemelkedő eredményeket értek el a triatlon és a duatlon sportágban.

A DMTK-KVSE Aquasport egyesület Triatlon Szakosztálya az idén márciusban alakult és a fiatal triatlonistái az átigazolásuk körüli nehézségek ellenére, töretlen szorgalmuknak és kitartásuknak köszönhetően már ebben az évben kitűnően szerepeltek az országos versenyeken, ezért többen is díjazottak lettek.

Azok a versenyzők, akik az országos triatlon és duatlon ranglistán az első 10 közé jutottak be, a sportág Aranyjelvényes Sportolója díjjal lettek jutalmazva, akik a ranglista dobogós helyeire küzdötték fel magukat a Magyar Triatlon Szövetség kupáját is átvehették.

A félegyházi sportolók a Szövetség által szervezett országos ranglistás versenyeken duatlon és triatlon sportágban 2018-ban a következő eredményekkel zárták az évet:

• Papp Laura a gyermek korosztályban a duatlon ranglista 1. helyezettje, a triatlon ranglista 1. helyezettje, mindkét sportág Aranyjelvényes Sportolója lett.
• Csontos Dóra a gyermek korosztályban a duatlon ranglista 2. helyezettje, a triatlon ranglista 6. helyezettje, mindkét sportág Aranyjelvényes Sportolója lett.
• Fricska Anna az ifi korosztályban a duatlon ranglista 2. helyezettje, a triatlon ranglista 8. helyezettje, mindkét sportág Aranyjelvényes Sportolója lett.
• Trungel-Nagy Zalán a gyermek korosztályban a duatlon ranglista 3. helyezettje, a triatlon ranglista 7. helyezettje, mindkét sportág Aranyjelvényes Sportolója lett.
• Trungel-Nagy Kolos a serdülő korosztályban a duatlon ranglista 7. helyezettje, a triatlon ranglista 8. helyezettje, mindkét sportág Aranyjelvényes Sportolója lett.
• Vincze Nádja a gyermek korosztályban a duatlon ranglista 9. helyezettje, a duatlon sportág Aranyjelvényes Sportolója lett.

Papp Laura, Csontos Dóra, Fricska Anna és Trungel-Nagy Zalán a duatlon és triatlon ranglista dobogós helyezéseinek elismeréseként a Magyar Triatlon Szövetségtől a sportágak legjobbjainak járó kupákat is átvehették.

Papp Laura az egész éves teljesítménye, a duatlon és triatlon ranglistákon való 1. helyezései alapján, a kiskunfélegyházi triatlonisták közül mindeddig egyedüliként mindkét sportágban a 2018. év GYERMEK KOROSZTÁLY „ÉV SPORTOLÓJA” díját is elnyerte.

A kiváló eredményeket elérő sportolók edzői is átvehették az egész éves munkájukat megkoronázó elismeréseiket:
• Bozsó István, az egyesület triatlon szakosztályának vezetője és kerékpáros edzője a duatlon és triatlon sportágban is a 2018. év GYERMEK KOROSZTÁLY „ÉV EDZŐJE” díjat nyerte el.
• Hajdú László, az egyesület úszóedzője mindkét sportágban a 2018. év GYERMEK KOROSZTÁLY „ÉV EDZŐJE” díjat nyerte el.
• Nagy Viktor, az egyesület atlétika edzője mindkét sportágban a 2018. év GYERMEK KOROSZTÁLY „ÉV EDZŐJE” díjat nyerte el.

Az egyesület triatlonistái és edzőik az elért eredmények ellenére sem dőlnek hátra, hanem gőzerővel készülnek a 2019-es évben is hasonlóan nagyszerű helyezések elérésére a duatlon, triatlon és aquatlon sportágakban.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 20. 08:00, szombat | Helyi

Mozogj sokat, érezd jól magad

„Mozogj sokat, érezd jól magad” mottóval szervezte meg az MDSZ a Diákolimpia Junior Fesztivált 2024. április 17-én a Kész Aréna Sportcsarnokban az I. és II. korcsoportos gyerekeknek.

2024. Április 19. 15:23, péntek | Helyi

Muzsikál az erdő 2024

Május 10. és 12. között Kecskemét és Lakitelek-Tőserdő térségében is megszervezik a „Muzsikál az erdő” elnevezésű rendezvényt.

2024. Április 19. 15:20, péntek | Helyi

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén

A hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok.

2024. Április 19. 15:09, péntek | Helyi

Újabb Balázs Árpád AMI - Battyány iskolás diák sikere

Hétfőn Szegeden, a Király-König Péter Zenei Alapfokú Művészeti Iskolában rendezte meg a Fesztivál Akadémia a II. Halász Ferenc Tehetségkutató versenyt.