Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2019. Január 26. 11:04, szombat | Helyi
Forrás: BAON

Kábítószert találtak a sofőrnél Félegyházán

Kábítószert találtak a sofőrnél Félegyházán

A járőröknek azt hazudta a férfi, hogy az utcán találta a zacskókat.

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Közterületi Támogató Alosztály rendőrei 2017. április 7-én 21 óra 23 perckor Kiskunfélegyházán, a Móra Ferenc utcában egy Renault Megane-t és vezetőjét ellenőrizték – írja a police.hu. Az intézkedés során a járőrök a sofőr ruházatát és autóját is átvizsgálták, mely során a nadrágjának egyik zsebéből előkerült három műanyag tasak.

A rendőrök K. Norbertet előállították a Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányságra, ahol azzal védekezett, hogy igazoltatása előtt az utcában találta a zacskókat.

Az igazságügyi toxikológiai szakértői vélemény szerint a gyanúsított vizeletéből olyan hatóanyagot mutattak ki, amely kábítószernek minősül. Továbbá az igazságügyi vegyészszakértői vélemény alapján a lefoglalt három műanyag tasakban lévő fehér porszerű anyag kábítószernek minősül.

A 30 éves férfival szemben – kábítószer birtoklása miatt – folytatott nyomozást befejezték a kiskunfélegyházi rendőrök, és a keletkezett iratokat átadták az ügyészségnek.

(Forrás: BAON)

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 13:44, péntek | Helyi

„Te szedd” akció!

A kiskunfélegyházi Batthyány Lajos Általános Iskola is csatlakozott a „Te Szedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért” akcióhoz.

2024. Április 25. 21:11, csütörtök | Helyi

105. születésnapját ünnepelte Erzsike néni

Kiskunfélegyháza legidősebb polgára betöltötte 95. életévét.

2024. Április 25. 19:54, csütörtök | Helyi

Anyakönyvi hírek

Az alábbiakban legfrissebb anyakönyvi híreinket olvashatják.

2024. Április 24. 14:04, szerda | Helyi

Gyermekrajzpályázatot hirdet a MÁV a balesetek megelőzése érdekében

A MÁV és az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság közös gyermekrajzpályázatot hirdet iskolásoknak, amelynek témája a biztonságos közlekedés - közölték a szervezők az MTI-vel szerdán.