Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2020. November 28. 16:22, szombat | Helyi
Forrás: delmagyar.hu

Kamionnak csapódott a kisteherautó az M5-ösön Kiskunfélegyházánál

Kamionnak csapódott a kisteherautó az M5-ösön Kiskunfélegyházánál

Egy személy súlyosan megsérült, amikor kamionnak csapódott egy kisteherautó az M5-ös autópályán Kiskunfélegyháza térségében.

Szeged felé haladt a román kamion, amikor a reggeli baleset következtében feltorlódott sor miatt fékezett, és megállt. A mögötte érkező román kisteherautó vezetője ezt későn vette észre és a kamion hátuljának csapódott, amitől a kisteherautó totálkárosra tört - adta hírül a delmagyar.hu internetes hírportál.

Vezetője súlyosan megsérült, őt a mentők kórházba szállították, a kamionosnak nem esett baja. A kiérkező tűzoltók nehezen tudták megközelíteni a helyszínt a sztrádán szabálytalanul álló járművek miatt. A baleseti helyszínelés és a mentés miatt szakaszosan lezárták az M5-ös érintett részét.

(Képek: Donka Ferenc / delmagyar.hu)

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 08:13, péntek | Helyi

Elmarad a Szivárvány Majális

A Szivárvány Személyes Gondoskodást Nyújtó Intézmény vezetősége tájékoztatja a tisztelt lakosságot, hogy az idei, 2024-es Szivárvány Majális technikai okok miatt elmarad.

2024. Április 19. 07:17, péntek | Helyi

Bronzérem a tájékozódási túraversenyen

2024. április 13-án Pirtón rendezte meg a Rezét SE tájékozódási túraversenyét.

2024. Április 18. 08:00, csütörtök | Helyi

Szép eredmények a Tudásbajnokságon

A Batthyány Lajos Általános Iskola tanulói közül sokan részt vettek a Tudásbajnokság fordulóiban, közülük többen továbbjutottak a Bács-Kiskun vármegyei fordulóba. Sok szép eredményről számolhatunk be.

2024. Április 17. 19:05, szerda | Helyi

Élénkül a gasztroturizmus Magyarországon a szakértők szerint

Élénkül a gasztroturizmus Magyarországon, egyre többen érkeznek az országba azért, hogy megismerjék a magyar konyha remekeit