Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2019. Április 19. 10:00, péntek | Helyi
Forrás: Adrienn

Kézilabda meccsre hívta a Közgé a középiskolásokat

Kézilabda meccsre hívta a Közgé a középiskolásokat

Április 16-án immáron harmadik alkalommal szervezte meg KSZC Kiskunfélegyházi Közgazdasági Szakgimnázium a KIKÖSZ kupát.

A Városi Sportcsarnokban megrendezett versenyre négy középiskola (Móra Ferenc Gimnázium, Szent Benedek Szakgimnázium, Szakképző Iskola és Kollégium, a kiskőrösi Wattay Szakgimnázium) fogadta el a Közgé meghívását. A délelőtt folyamán a népes szurkolótábor az öt iskola 8 csapatának izgalmas mérkőzését tekinthette meg.

A KIKÖSZ kupa célja a sportág népszerűsítése, az iskolák közötti kapcsolat erősítése, a sportszerűség szellemének növelése volt. Ezzel az eseménnyel sikerült újjáéleszteni a korábbi KÖZGÉS-s kézilabdás hagyományt. Valamennyi csapat lelkesen, sportszerűen vett részt a meccseken. A fiú és leány csapatok hősiesen küzdöttek és szép eredményeket értek el – nyilatkozta Borbély Adrienn a KSZC Kiskunfélegyházi Közgazdasági Szakgimnáziumának testnevelő tanára a jeles sportesemény kapcsán.

Eredmények:

  • A fiúknál I. helyezett lett a Szent Benedek Szakgimnáziumcsapata
  • A lányoknál I. helyezést ért el a Wattay Szakgimnázium csapata
  • A vándorkupát ismét a Móra Ferenc Gimnázium vitte haza

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 08:13, péntek | Helyi

Elmarad a Szivárvány Majális

A Szivárvány Személyes Gondoskodást Nyújtó Intézmény vezetősége tájékoztatja a tisztelt lakosságot, hogy az idei, 2024-es Szivárvány Majális technikai okok miatt elmarad.

2024. Április 19. 07:17, péntek | Helyi

Bronzérem a tájékozódási túraversenyen

2024. április 13-án Pirtón rendezte meg a Rezét SE tájékozódási túraversenyét.

2024. Április 18. 08:00, csütörtök | Helyi

Szép eredmények a Tudásbajnokságon

A Batthyány Lajos Általános Iskola tanulói közül sokan részt vettek a Tudásbajnokság fordulóiban, közülük többen továbbjutottak a Bács-Kiskun vármegyei fordulóba. Sok szép eredményről számolhatunk be.

2024. Április 17. 19:05, szerda | Helyi

Élénkül a gasztroturizmus Magyarországon a szakértők szerint

Élénkül a gasztroturizmus Magyarországon, egyre többen érkeznek az országba azért, hogy megismerjék a magyar konyha remekeit