Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2019. Március 16. 09:26, szombat | Helyi
Forrás: Bense Zoltán

Kiváló matekosok a Batthyány-iskolások

Kiváló matekosok a Batthyány-iskolások

A Batthyány Lajos Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola évek óta kap meghívást a kecskeméti Katona József Gimnázium Nyílt matematika háziversenyére.

Néhány, az előző években sikeres versenyeredményt felmutató diákunkat név szerinti meghívással is megtiszteli a gimnázium reál munkaközösség vezetője.

A Batthyány Lajos Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola 7-8. évfolyamáról idén 14 fő indult ezen a versenyen, amelyet ebben a két évfolyamban hirdetnek meg.

Az eredményhirdetésre 2019. február 12-én került sor. Évfolyamonként 8 tanulót hívtak meg, s ezek közül a hetedikeseknél 3 tanuló a félegyházi Batthyány iskola diákja volt.

Oláh-Marcényi Balázs 1., Kis Domonkos 2., míg Flóring Balázs 8. helyezést ért el, mindhárman a 7.m osztály tanulói.

Felkészítő tanár: Rádiné Petróczi Márta

Az esemény hivatalos részét követően a díjazott versenyzőket és kísérőiket társasjátékokkal, térbeli logikai fejtörőkkel, 3D-s nyomtatási lehetőséggel és büfével marasztalták. A délután remek hangulatúra sikerült.

Lejegyezte: Bense Zoltán, batthyanysuli.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 08:13, péntek | Helyi

Elmarad a Szivárvány Majális

A Szivárvány Személyes Gondoskodást Nyújtó Intézmény vezetősége tájékoztatja a tisztelt lakosságot, hogy az idei, 2024-es Szivárvány Majális technikai okok miatt elmarad.

2024. Április 19. 07:17, péntek | Helyi

Bronzérem a tájékozódási túraversenyen

2024. április 13-án Pirtón rendezte meg a Rezét SE tájékozódási túraversenyét.

2024. Április 18. 08:00, csütörtök | Helyi

Szép eredmények a Tudásbajnokságon

A Batthyány Lajos Általános Iskola tanulói közül sokan részt vettek a Tudásbajnokság fordulóiban, közülük többen továbbjutottak a Bács-Kiskun vármegyei fordulóba. Sok szép eredményről számolhatunk be.

2024. Április 17. 19:05, szerda | Helyi

Élénkül a gasztroturizmus Magyarországon a szakértők szerint

Élénkül a gasztroturizmus Magyarországon, egyre többen érkeznek az országba azért, hogy megismerjék a magyar konyha remekeit