Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2020. Március 31. 13:44, kedd | Helyi
Forrás: index.hu

Közzétették a koronavírus-fertőzésben elhunytak nemét, korát, alapbetegségeit

Közzétették a koronavírus-fertőzésben elhunytak nemét, korát, alapbetegségeit

A hivatalos honlapon olvasható annak a 16 elhunytnak a neme, kora és alapbetegsége, akik koronavírus-fertőzés miatt vesztették életüket Magyarországon.

A Koronavírus Sajtóközpont kedd reggeli ígéretének megfelelően 12 óra előtt már elérhetővé vált a hivatalos honlapon annak a 16 elhunytnak a neme, kora és alapbetegsége, akik koronavírus-fertőzés miatt vesztették életüket Magyarországon.

A főoldalról a magyarországi számoknál, az „elhunytak”–ra kattintva találhatóak meg az adatok. Keddre újabb ember vesztette életét a koronavírus miatt, az 59 éves nő alapbetegségeinél többek között a COPD és a vesetranszplantáció is szerepelt.

Kattintson az alábbi hivatalos linkre, hogy megtekinthesse a részleteket.

(Kép forrása: startlap.hu, hír forrása: index.hu)

Címkék: elhunytak, koronavírus

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 08:00, csütörtök | Helyi

Szép eredmények a Tudásbajnokságon

A Batthyány Lajos Általános Iskola tanulói közül sokan részt vettek a Tudásbajnokság fordulóiban, közülük többen továbbjutottak a Bács-Kiskun vármegyei fordulóba. Sok szép eredményről számolhatunk be.

2024. Április 17. 19:05, szerda | Helyi

Élénkül a gasztroturizmus Magyarországon a szakértők szerint

Élénkül a gasztroturizmus Magyarországon, egyre többen érkeznek az országba azért, hogy megismerjék a magyar konyha remekeit

2024. Április 17. 15:38, szerda | Helyi

Ujjé a Ligetben nagyszerű

A MEDVE Matek szervezői abban hisznek, hogy izgalmas és élvezettel teli szellemi kihívásokon keresztül bárki közelebb kerülhet a matematika világához.

2024. Április 16. 17:27, kedd | Helyi

Dobogós eredmény országos angol versenyen

Kiemelkedő eredményeket értek el a mórások a HEBE Kft. angol nyelvű országos egyfordulós levelezős egyéni és csapatversenyén.