Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2019. Április 28. 07:58, vasárnap | Helyi
Forrás: BAON

Magabiztos félegyházi győzelem született

Magabiztos félegyházi győzelem született

Két komoly akarat feszült egymásnak szombat délután a listavezető Kiskunfélegyháza és a zsinórban három mérkőzést nyerő Tiszakécske találkozóján a megyei első osztályban.

A vendégek szerettek volna borsot törni a Félegyháza orra alá az őszi vereségük miatt, a hazaiak pedig a szerdai csorbát szerették volna kiköszörülni. A hazaiak érték el céljukat.

Nem bízta a véletlenre a Félegyháza a mérkőzés sorsát. Nem nagyon engedték helyzetbe kerülni a tiszakécskeieket, sőt, a félidő derekán mindössze négy perc leforgása alatt Nagy Dániel és Huszka góljaival kétgólos, megnyugtató vezetésre tett szert. A második félidőben sem álltak le Koncz Zsolték, Marsa klasszikus mesterhármast ért el, így magabiztos, ötgólos győzelmet aratott az éllovas.

Kiskunfélegyházi HTK–Duna Aszfalt TVSE 5:0 (2:0)

Kiskunfélegyháza, 100 néző. Vezette: Vörös Gábor (Juhász, Slezák)

Kiskunfélegyházi HTK: Szatmári. – Bábi, Koncz Zs., S.-Juhász (Kenderes 82.), Valkai, Nagy V. (Kerepeczki 46.), Nagy D., Huszka (Makai 71.), Palásti, Koncz M. (Szabó 77.), Marsa. Játékos-edző: Koncz Zsolt.

Duna Aszfalt TVSE: Antal – Tóth K. (Domonics 66.), Varga (István 46.) Dóka, Bálint, Steklács, Pácsa., Kulcsár (Jelenfi 82.), Tamás (Ország 46.), Tóth T. (László 75.), Hoffmann. Edző: Bagi Gábor.

Sárga lap: Bábi 57., Palásti 66., Makai 74., illetve Steklács a 31., Tóth 40., Ország 60. percben.

Gól: Nagy D. a 18., Huszka a 22., Marsa az 54., 78., 84. percben.

Koncz Zsolt, a KHTK játékos-edzője: – Sikerült rendezni a sorokat a szerdai mérkőzés után. Mindenki nagyon jó hozzáállással lépett pályára, ennek meg is lett az eredménye.

Bagi Gábor, a Tiszakécske edzője: – Ha egy csapat hét közben nem úgy szerepel, ahogy gondolta, jobban készül a hétvégére. Jól játszott a Félegyháza, maximálisan megérdemelten nyerték a mérkőzést. Mi nagyon gyermeteg hibákat követtünk el, de hát ez egy fiatal csapat. A játékosok a fejben azt hitték, hogy az ötmeccses széria után minden magától működni fog. Most visszatértünk a földre, a jövő héten majd megnézzük, milyen eredményt tudunk elérni a következő mérkőzésen. Gratulálok a Félegyházának, nyerjék meg a bajnokságot!

(Forrás: BAON - Fotók: Gulyás Sándor)

Címkék: foci, KHTK, labdarúgás

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 14:04, szerda | Helyi

Gyermekrajzpályázatot hirdet a MÁV a balesetek megelőzése érdekében

A MÁV és az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság közös gyermekrajzpályázatot hirdet iskolásoknak, amelynek témája a biztonságos közlekedés - közölték a szervezők az MTI-vel szerdán.

2024. Április 24. 12:16, szerda | Helyi

Idén is megrendezik a Fülemülék éjszakája programsorozatot

A Fülemülék éjszakája országos rendezvénysorozatra április második felétől május végéig országszerte számos helyszínen várják a madarászok az érdeklődőket.

2024. Április 24. 08:11, szerda | Helyi

Vetélkedők, ügyességi versenyek színesítették a Mezgés napot

A Déli Agrárszakképzési Centrum Kiskunfélegyházi Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Technikum Szakképző Iskola és Kollégium a Föld napja jegyében rendezte meg szokásos "Mezgés napját" április 22-én.

2024. Április 24. 08:06, szerda | Helyi

Kimagasló eredmény az uszonyos- és búvárúszó országos bajnokságon

Rabi Anna több egyéni csúcsát megdöntötte, illetve váltóban Rónai Anna Zóra, Borbás Luca, Csikai Szonja Vanda csapattársaival ifjúsági korosztályos országos bajnokok lettek.