Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2021. Április 10. 12:02, szombat | Helyi
Forrás: Országos Meteorológiai Szolgálat

Nappal 21, éjjel 1 fok lehet

Nappal 21, éjjel 1 fok lehet

A hétvégét főként felhős, szeles idő jellemzi, de csapadék csak vasárnap várható. Napközben akár 20-21 fok is lehet, de éjjelre a fagypont közelébe eshet vissza a hőmérséklet.

Szombat délelőtt még kevés felhőt látunk az égen, később azonban gomoly- és fátyolfelhők jelennek meg. Csapadék nem várható - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzéséből. A déli-délnyugati szél megélénkül, főként a Dél-Dunántúlon. A legmagasabb nappali hőmérséklet 15 és 20 Celsius-fok között alakul, míg estére 5 és 11 fok közé hűl le a levegő.

Hajnalban 1 fok is lehet
Éjjel változó mennyiségű és vastagságú fátyolfelhőzet vonul át az ország felett, de csapadék ekkor sem várható. A Dunántúl nyugati és északi részein erős széllökésekre is számíthatunk. Hajnalban 1 és 8 fok között alakulhat a hőmérséklet.

Vasárnap már jöhetnek záporok
Vasárnap az ország nyugati része felhőkbe burkolózik, záporok is kialakulhatnak. Keleten viszont még élvezhetjük a napsütést. A déli szél nagy területen megerősödik, északnyugaton viharossá fokozódhat. Délután 15 és 21 fok közé melegszik a levegő.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 20:25, péntek | Helyi

Tavaszi virágünnep Kiskunfélegyházán

Ne feledje! Holnap (április 27-én) dísznövény- és kézműves vásárral, valamint kulturális programokkal egybekötött tavaszi virágünnepre várják az Érdeklődőket Hattyúház előtti sétánytól egészen a Béke-térig.

2024. Április 26. 20:05, péntek | Helyi

Természettudományos siker

A Tiszaalpári Árpád Fejedelem Általános Iskola az idén is meghirdette a \"Kistérségi természetismereti versenyt\"

2024. Április 26. 19:04, péntek | Helyi

Ajándékban részesültek városunk középiskoláinak végzősei

Kiskunfélegyháza 250. évfordulójára készült jubileumi könyv egy-egy példányával jutalmazta városunk végzős középiskolásait Csányi József polgármester.

2024. Április 26. 13:44, péntek | Helyi

„Te szedd” akció!

A kiskunfélegyházi Batthyány Lajos Általános Iskola is csatlakozott a „Te Szedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért” akcióhoz.