Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2020. Március 17. 20:05, kedd | Helyi
Forrás: Radio Smile

Négy helyszínen öt fő van karanténban Kiskunfélegyházán

Négy helyszínen öt fő van karanténban Kiskunfélegyházán

A jelenlegi adatok szerint március 17-én 4 helyszínen, 5 fő van házi karanténban Kiskunfélegyházán – nyilatkozta a Rádio Smile munkatársának Csányi József polgármester.

- A rendőrkapitányságról folyamatosan kapunk tájékoztatást, így azonnal tudunk arról is, hogy ha ez a szám változik. Azt viszont továbbra is el tudjuk mondani, hogy szerencsére Kiskunfélegyházán fertőzött személyről nincs tudomásunk. Bízunk benne, hogy ez így is fog maradni. Ennek azonban az a feltétele, hogy a korábbakban elmondott és a város honlapján is megtalálható rendelkezéseket mindenki magára nézve kötelezőnek tekintse, és azokat maradéktalanul betartsa – mondta Csányi József polgármester.

- A mai modern korban és digitális világban nagyon sok információ megjelenik a Facebook-on vagy akár az interneten is. Én arra kérem a félegyházi lakókat, hogy a város hivatalos honlapján gyűjtsenek információkat illetve a személyes Facebook oldalamon is tájékozódhatnak az aktuális helyzetről. Mi napi szinten egyeztetünk a jegyző úrral valamint az operatív törzzsel és nyomon követjük az országos intézkedéseket mely alapján mi is előírjuk a teendőket, mellyel a lakosság védelmét szolgáljuk – nyilatkozta a reggeli interjúban városunk polgármestere.

(Forrás: Radio Smile)

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 08:06, szerda | Helyi

Kimagasló eredmény az uszonyos- és búvárúszó országos bajnokságon

Rabi Anna több egyéni csúcsát megdöntötte, illetve váltóban Rónai Anna Zóra, Borbás Luca, Csikai Szonja Vanda csapattársaival ifjúsági korosztályos országos bajnokok lettek.

2024. Április 23. 16:25, kedd | Helyi

Növényvédelmi permetezés

2024. Április 23. 10:37, kedd | Helyi

Vonat és autó karambolozott Kiskunfélegyháza külterületén

A Csongrádi úti tanyák megállóhely közelében történt a baleset.

2024. Április 22. 14:46, hétfő | Helyi

Ma van a Föld Napja

2024-ben újra fókuszban a műanyagok a 34. magyar és az 54. világméretű Föld napján.