Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2020. Április 09. 19:20, csütörtök | Helyi
Forrás: petofiszallas.hu

Petőfiszálláson nem feledkeztek meg a húsvét öröméről

Petőfiszálláson nem feledkeztek meg a húsvét öröméről

Április 8-án (szerdán) a petőfiszállási önkormányzat nevében Szász János polgármester ajándékkal kedveskedett az ovisoknak és az iskolásoknak.

A nehéz helyzet ellenére is - megőrizve a hagyományokat - egy-egy csoki nyuszival lepte meg Szász János polgármester a gyerekeket húsvét alkalmából. A nyuszikat a húsvéti jókívánságokkal együtt a tanyagondnokok és az iskolabusz segítségével juttatták el a családokhoz. Közben az egyházközségi karitász is bekapcsolódott az ajándékozásba- így 5 család részére tudtak élelmiszercsomagot átadni.

Az iskola munkatársai köszönik a meglepetést, a segítséget és az eljuttatásban való közreműködést.

"Szeretettel gondolnunk tanítványainkra, és már nagyon várjuk, hogy újból találkozzunk.

Minden családnak áldott ünnepet kívánunk!"

Rádi Györgyi - intézményvezető

Az idei Húsvéti ünnep nem hagyományos módon telik a Csicsergő Óvodában sem. A gyerekekről azonban most sem feledkezett meg az ovi húsvéti nyuszija. Az Önkormányzat és az Óvoda dolgozói kis meglepetés ajándékokkal készültek minden Petőfiszállásra járó kis óvodásnak és bölcsisnek. A névre szóló meglepetéseket a szülők az óvoda épületén kívül elhelyezett ünnepi kosárból vihették haza a kisgyerekeknek. Az óvoda dolgozói is Áldott Húsvéti Ünnepeket kívánnak Petőfiszállás minden kedves lakosának!

Kőrös Anikó - intézményvezető

(Forrás: petofiszallas.hu)

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 14:04, szerda | Helyi

Gyermekrajzpályázatot hirdet a MÁV a balesetek megelőzése érdekében

A MÁV és az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság közös gyermekrajzpályázatot hirdet iskolásoknak, amelynek témája a biztonságos közlekedés - közölték a szervezők az MTI-vel szerdán.

2024. Április 24. 12:16, szerda | Helyi

Idén is megrendezik a Fülemülék éjszakája programsorozatot

A Fülemülék éjszakája országos rendezvénysorozatra április második felétől május végéig országszerte számos helyszínen várják a madarászok az érdeklődőket.

2024. Április 24. 08:11, szerda | Helyi

Vetélkedők, ügyességi versenyek színesítették a Mezgés napot

A Déli Agrárszakképzési Centrum Kiskunfélegyházi Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Technikum Szakképző Iskola és Kollégium a Föld napja jegyében rendezte meg szokásos "Mezgés napját" április 22-én.

2024. Április 24. 08:06, szerda | Helyi

Kimagasló eredmény az uszonyos- és búvárúszó országos bajnokságon

Rabi Anna több egyéni csúcsát megdöntötte, illetve váltóban Rónai Anna Zóra, Borbás Luca, Csikai Szonja Vanda csapattársaival ifjúsági korosztályos országos bajnokok lettek.