Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2017. November 25. 10:20, szombat | Helyi
Forrás: HIROS.HU

Prímák közt is a legjobbak - íme a megyei győztesek

Prímák közt is a legjobbak - íme a megyei győztesek

Igazi mesébe illő estélyt varázsolnak évről évre a vendégek - és idén először a Kecskeméti Televízió nézői elé is -, a Megyei Prima Díjátadó Gála szervezői.

Idén is a Sheraton Hotel adott otthont a rendezvénynek, ahol a vendégek torokba gombócot szorítva várták, ki is lesz a győztesek között is a legjobb 2017-ben.

Péntek este csodás környezetben vehették át az idei győztesek a Megyei Prima Díjat és az azzal járó egymillió forintos pénzjutalmat, melyet a VOSZ Bács-Kiskun Megyei Szervezete és a vállalkozók ajánlottak fel.

Megyei Prima-díjat kapott:

Bán János - Magyar Irodalom kategória győztese

A díjat átadta Pintér Csaba, a Pintér Művek ügyvezető igazgatója, Christian Wolff, a Mercedes Benz ügyvezető igazgatója és Bíró Attila, a Knorr-Bremse Kft. ügyvezető igazgatója.

Cseke Péter, a Kecskeméti Katona József Színház igazgatója, Magyar Színház- és Filmművészet kategória győztese.

A díjat átadta, Hovány Márton, a Hovány Csoport tulajdonosa, dr. Nagy Zoltán, a Phoenix Mecano ügyvezető igazgatója és Szabó László, az OTP Bank Fiókigazgatója.

Szabó István SchP atya, Oktatás és Köznevelés kategória győztese

A díjat átadta, Csikó Viktor, a RITZ Mérőtranszformát Kft. cégvezetője, Endrődi Ferenc, az Akker Plus Kft. tulajdonosa és Roza Károly, a polar Stúdió Kft. ügyvezetője.

Közönségdíjat kapott: Pethőné Kővári Andrea, Magyar Népművészet és Közművelődés kategória nyertese.

A díjat átadta Borbély Károly, a Mizsei Tüzihorganyzó Kft. ügyvezető igazgatója, Palik Vera, a FORINT-Sont Kft. tulajdonos vezetője és Szenes Márton a Hírös Sport Nonprofit Kft. ügyvezetője.

Az Fókusz Takarék által idén először felajánlott különdíjat Tőzsér Judit, a Gong Rádió ügyvezetője, a Magyar Sajtó kategória győztese kapta.

A díjat átadta, Sebestyén István, a Fókusz Takarék ügyvezető igazgatója, Józsa Zsigmond és Fehér Melinda a Fókusz Takarék kollégái.

Címkék: Príma Díj

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 13:44, péntek | Helyi

„Te szedd” akció!

A kiskunfélegyházi Batthyány Lajos Általános Iskola is csatlakozott a „Te Szedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért” akcióhoz.

2024. Április 25. 21:11, csütörtök | Helyi

105. születésnapját ünnepelte Erzsike néni

Kiskunfélegyháza legidősebb polgára betöltötte 95. életévét.

2024. Április 25. 19:54, csütörtök | Helyi

Anyakönyvi hírek

Az alábbiakban legfrissebb anyakönyvi híreinket olvashatják.

2024. Április 24. 14:04, szerda | Helyi

Gyermekrajzpályázatot hirdet a MÁV a balesetek megelőzése érdekében

A MÁV és az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság közös gyermekrajzpályázatot hirdet iskolásoknak, amelynek témája a biztonságos közlekedés - közölték a szervezők az MTI-vel szerdán.