Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2018. Július 14. 10:57, szombat | Helyi
Forrás: hiros.hu

Súlyos baleset az M5-ös autópályán

Súlyos baleset az M5-ös autópályán

Egy ember súlyosan megsérült, amikor egy román mikrobusz és egy román személyautó ütközött össze az M5-ös autópályán Kecskemét határában.

Budapest felé haladt a Mercedes mikrobusz, amikor hátulról - fékezés nélkül - belehajtott egy BMW - adta hírül a HIROS internetes hírportál.

Az ütközéstől a vétlen mikrobusz a középső szalagkorlátra repült. A BMW az útszéli árokba csapódott, ahol többször felborult, egyedül utazó vezetője sérült meg, őt a mentők kórházba szállították. A mikrobuszban három férfi ült, nekik nem esett bajuk.

Vezetője azt mondta, hogy Romániából Németországba tartottak, amikor nagy csattanásra lettek figyelmesek. Szerinte a BMW sofőrje elaludhatott, ezért hajtott beléjük. Ő az ütközés után odaszaladt a BMW-hez, ahol azt látta, hogy a sofőr feje vérzik, azonnal hívta a mentőket, akik rövid időn belül a helyszínen voltak. A baleset miatt csak egy sávon haladhatott a forgalom Budapest felé.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 20. 08:00, szombat | Helyi

Mozogj sokat, érezd jól magad

„Mozogj sokat, érezd jól magad” mottóval szervezte meg az MDSZ a Diákolimpia Junior Fesztivált 2024. április 17-én a Kész Aréna Sportcsarnokban az I. és II. korcsoportos gyerekeknek.

2024. Április 19. 15:23, péntek | Helyi

Muzsikál az erdő 2024

Május 10. és 12. között Kecskemét és Lakitelek-Tőserdő térségében is megszervezik a „Muzsikál az erdő” elnevezésű rendezvényt.

2024. Április 19. 15:20, péntek | Helyi

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén

A hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok.

2024. Április 19. 15:09, péntek | Helyi

Újabb Balázs Árpád AMI - Battyány iskolás diák sikere

Hétfőn Szegeden, a Király-König Péter Zenei Alapfokú Művészeti Iskolában rendezte meg a Fesztivál Akadémia a II. Halász Ferenc Tehetségkutató versenyt.