Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2020. Szeptember 24. 15:48, csütörtök | Helyi
Forrás: HIROS

Tragédia történt Tőserdőn

Tragédia történt Tőserdőn

Holtan találtak egy férfit a tőserdei Holt-Tisza-parton szombaton.

A HIROS.HU internetes hírportál egyik olvasójától származik az információ, miszerint holtan találtak egy férfit a tőserdei Holt-Tisza-parton szombaton. A rendőrség megerősítette a hírt, közigazgatási eljárás keretében vizsgálják a halálesetet.

A hírportál olvasója úgy tudta, hogy egy tejfakasztó buli résztvevőjével történt a haláleset. Természetesen megindultak a pletykák róla. Volt, aki a gyilkosság gyanúját is felvetette. A hírportál olvasója, annyit tud az ügyről, hogy a buliból lement a Tiszához egy férfi, de nem jött vissza. Reggel a horgászok találták meg a holttestét a vízben. Fejsérülés volt látható rajta.

Mint kiderült, nem emberölés történt Tőserdőn.

- Valóban történt egy haláleset egy bulival összefüggésben – nyilatkozta Horváth Erika, rendőrségi sajtóreferens. Idegenkezűség gyanúja nem merült fel az ügyben, közigazgatási eljárás keretében vizsgálja a rendőrség.

(Kép: illusztráció, hír forrása: HIROS.HU)

Címkék: Tőserdő

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 08:00, csütörtök | Helyi

Szép eredmények a Tudásbajnokságon

A Batthyány Lajos Általános Iskola tanulói közül sokan részt vettek a Tudásbajnokság fordulóiban, közülük többen továbbjutottak a Bács-Kiskun vármegyei fordulóba. Sok szép eredményről számolhatunk be.

2024. Április 17. 19:05, szerda | Helyi

Élénkül a gasztroturizmus Magyarországon a szakértők szerint

Élénkül a gasztroturizmus Magyarországon, egyre többen érkeznek az országba azért, hogy megismerjék a magyar konyha remekeit

2024. Április 17. 15:38, szerda | Helyi

Ujjé a Ligetben nagyszerű

A MEDVE Matek szervezői abban hisznek, hogy izgalmas és élvezettel teli szellemi kihívásokon keresztül bárki közelebb kerülhet a matematika világához.

2024. Április 16. 17:27, kedd | Helyi

Dobogós eredmény országos angol versenyen

Kiemelkedő eredményeket értek el a mórások a HEBE Kft. angol nyelvű országos egyfordulós levelezős egyéni és csapatversenyén.