Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2021. Április 20. 12:52, kedd | Helyi
Forrás: kiskunfelegyhaza.hu

XI. Virágos Félegyházáért 2021.

XI. Virágos Félegyházáért 2021.

Idén is szeretnénk teret adni ennek a kedves, most már talán hagyománynak is tekinthető városi gyakorlatnak.

A most már több, mint egy éve tartó járvány mindannyiunk életét megváltoztatta. A közösségi találkozások tiltásával sokak számára a kertészkedés nyújtotta a felüdülés lehetőségét, a korlátok közötti szabadság megélését, a hasznos időtöltés megtalálását, örömét. Hisszük, hogy ez helytől, mérettől függetlenül, a szép környezet és a növények iránti szeretettől indítva bárki számára megtalálható és élvezhető.

Az idén már 11. alkalommal meghirdetésre kerülő „Virágos Félegyházáért” rendezvény mára inkább egyfajta barátkozásra kész emberek közötti párbeszéd lett a szép környezet jegyében.

Ezért 2021-ben is keressük azokat, akik örömöt, hasznos, élvezetes elfoglaltságot lelnek a kertészkedésben, legyen az kert, erkély vagy lépcsőház. Bízunk a személyes találkozás lehetőségében, úgy gondoljuk, hogy talán most különösen is jó megosztani egymással a tapasztalatokat, örömöket, eredményeket. Idén is szeretnénk teret adni ennek a kedves, most már talán hagyománynak is tekinthető városi gyakorlatnak.

E-mailben várunk fotókat kertről, erkélyről. Bízunk benne, hogy az év folyamán még lesz lehetőségünk találkozásra.

HIRDETJÜK a „Virágos Félegyházáért” rendezvényen való részvétel lehetőségét. Jelentkezni max. 3 fotó beküldésével, 5-6 mondatos szöveges bemutatkozással, a névvel, címmel, telefonszámmal kitöltött jelentkezési lap leadásával (városi könyvtár, Tourinform Iroda) vagy a psvk@psvk.hu e-mailcímre történő beküldésével lehet június 15-ig.

TÁJÉKOZÓDJON a Félegyházi Közlönyben és a www.kiskunfelegyhaza.hu honlapon folyamatosan megjelentetett és közösségi tereken kihelyezett hirdetményekből.

SEGÍTÜNK! Technikai akadályoztatásukat a 06/70 453 3996-os telefonszámon jelezhetik, igyekszünk segíteni a megoldásban.

Az idén is személyes kertlátogatás keretében tervezzük a kertek bemutatását és megtekintését, amit szeptemberben egy díjátadással egybekötött vendégséggel, közös beszélgetéssel szeretnénk megköszönni és viszonozni.

JELENTKEZZEN! VÁRJUK!

Jelentkezési lap letölthető az alábbi linkre kattintva.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 14:04, szerda | Helyi

Gyermekrajzpályázatot hirdet a MÁV a balesetek megelőzése érdekében

A MÁV és az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság közös gyermekrajzpályázatot hirdet iskolásoknak, amelynek témája a biztonságos közlekedés - közölték a szervezők az MTI-vel szerdán.

2024. Április 24. 12:16, szerda | Helyi

Idén is megrendezik a Fülemülék éjszakája programsorozatot

A Fülemülék éjszakája országos rendezvénysorozatra április második felétől május végéig országszerte számos helyszínen várják a madarászok az érdeklődőket.

2024. Április 24. 08:11, szerda | Helyi

Vetélkedők, ügyességi versenyek színesítették a Mezgés napot

A Déli Agrárszakképzési Centrum Kiskunfélegyházi Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Technikum Szakképző Iskola és Kollégium a Föld napja jegyében rendezte meg szokásos "Mezgés napját" április 22-én.

2024. Április 24. 08:06, szerda | Helyi

Kimagasló eredmény az uszonyos- és búvárúszó országos bajnokságon

Rabi Anna több egyéni csúcsát megdöntötte, illetve váltóban Rónai Anna Zóra, Borbás Luca, Csikai Szonja Vanda csapattársaival ifjúsági korosztályos országos bajnokok lettek.