Hírek
2016. Január 06. 18:27, szerda |
Helyi
Forrás: Adrienn
A főzőklub 2016-ban is töretlenül alkotja a finomságokat
Töretlen lelkesedéssel kezdték meg a 2016-os évet a Tupperware Főzőklub tagjai. Idén a tizenharmadik évadba léptek - tudtuk meg a klub vezetőjétől Drozdikné Jutkától.
Ki gondolná, hogy már 13 éve sütnek-főznek havi rendszerességgel együtt a főzőklub tagjai? Pillanatok alatt eltelt a több mint egy évtized, és még mindig csupa újdonság kerül az asztalra minden egyes alkalommal.
Ma (december 6-án) a szokásokhoz hűen, az egészséges és olcsó alapanyagok szemmel tartásával készültek a finom falatok. Azt talán mondani sem kell, hogy csupa gyorsan elkészíthető, a karácsonyi nehéz ételek után végre könnyű fogások elkészítésének kulisszatitkait tudhatták meg az érdeklődők.
Menü:
- Előételként könnyű tésztasláta készült, melyhez segítségül a Tálaló mester szolgált.
- Ezt követően házi nudli került az asztalra, melyet a Formavarázzsal pillanatok alatt elkészítettek a hozzáértők.
- A paradicsomos csirkecomb filé szintén vonzó fogásnak mutatkozott, ugyanis abszolút zsiradék mentesen készült az Ultra Pro edényben.
- Természetesen az édesség sem maradhatott el a laktató fogások után. Az Ultra Pro tepsiben összeállított Kamondi tészta pillanatok alatt kész volt és ugyanilyen gyorsan el is fogyott.
Mint láthatjuk ezúttal is kitettek magukért a főzőklub tagjai. A sütés-főzés és kóstolás után a résztvevők megtudhatták, hogy melyek a Tupperware akciós eszközei-edényei, ill. az újdonságokról is tájékoztatást adott a főzőklub vezetője: Drozdikné Jutka. Természetesen a receptek tollbamondása és csere-berélése is évek óta szerves részét képezik a foglalkozásoknak, és ez most sem maradt el.
A főzőklub tagjai szívesen látnak minden érdeklődőt, aki kellemesen szeretne eltölteni egy órácskát baráti körben úgy, hogy közben megtanulhatja mindenféle kötelezettség nélkül a Tupperware edények használatát és jó pár recepttel is gazdagodhat. Nem csak az ételek elkészítéséhez találhat partnereket és segítőket az ember egy-egy ilyen foglalkozáson, hanem meg is kóstolhatja azokat. Annyi bizonyos, hogy a főzőklub tagjai sok remek ötlettel szolgálnak az egészséges és egyszerűen elkészíthető ételek területén minden háziasszony számára.
Ha kedvet kapott Ön is ahhoz, hogy csatlakozzon hozzájuk, látogasson el a Móra Ferenc Művelődési Központ emeleti klubszobájába, ahol minden hónap első szerdáján 17 órától részt vehet a főzőklub foglalkozásain.
Kapcsolódó galéria
Ezek érdekelhetnek még
2024. November 21. 13:14, csütörtök | Helyi
Izzó kályhás hajtányozás
Idén is megrendezi a Kecskeméti Kisvasút & Hajtánypálya a téli programját Kecskemét KK kisvasúti állomáson.
2024. November 21. 11:54, csütörtök | Helyi
Adventi programok Kiskunfélegyházán
Szeretettel várják a szervezők a kedves érdeklődőket a félegyházi adventi programokra.
2024. November 21. 10:52, csütörtök | Helyi
Anyakönyvi hírek
Az alábbiakban legfrissebb anyakönyvi híreinket olvashatják.
2024. November 21. 07:50, csütörtök | Helyi
Dömötör Csaba: Várhelyi Olivér megkapta az EP-szakbizottsági jóváhagyását az uniós biztosi megbízatásához
Várhelyi Olivér magyar uniós biztosjelölt megkapta az Európai Parlament szakbizottsági jóváhagyását arra, hogy a következő Európai Bizottság tagja lehessen