Hírek
2016. Június 02. 08:49, csütörtök |
Helyi
Forrás: Adrienn
Ízek, zamatok…mennyei falatok!
A Tupperware Főzőklubban június 1-jén már az idei ropogós, vitamindús zöldségek tarkították a könnyű, ám ínycsiklandó és tartalmas vacsorát!
Vacsorát? Uzsonnát? Nevezzük bárhogyan, annyi bizonyos, hogy bármely étkezésre megállják a helyüket a főzőklubban elkészült fogások. Fontos megemlíteni azt is, hogy nem kifejezetten „termékbemutatók” ezek a kellemes klubdélutánok, hiszen nem kötelező a vásárlás. Pusztán lehetőséget nyújt arra, hogy megismerkedhessünk a Tupperware edények és eszközök világával, használatukkal és az aktuális akciókkal.
Természetesen a főzőklubban elkészült finomságok hagyományos konyhai eszközökkel és edényekben is elkészíthetőek, de ha időt, energiát (és mondjuk olajat, zsiradékot) szeretnénk spórolni, akkor nem árt ha látjuk mire is képesek ezek a nem mindennapi edények. Egy-egy ilyen főzőklubon pedig meg is kóstolhatjuk az elkészült remekműveket, sőt begyűjthetünk magunknak egy sor hasznos receptet is, arról nem is beszélve, hogy milyen kellemes társaságban tölthetjük a délutánt.
A főzőklubok minden hónap első szerdáján 17:00 órakor kerülnek megrendezésre a Móra Ferenc Művelődési Központ emeleti klubszobájában.
A tősgyökeres tagok mellett mindig vannak új vendégek is, akiket mindig szívesen látnak és bevezetnek a főzőklub kulisszatitkaiba.
A júniusi klubnapon az alábbi ételek készültek el a „boszorkánykonyhában”:
- Előétel: májpástétom (csirkemájjal, vajon sült hagymával, fokhagymával és friss majorannával)
- Főételek: Rakott krumpli 3,8-as Mesterszakács fémedényben, szabad tűzön elkészítve
- Kefirben pácolt csirkenyárs serpenyőben sütve
- Sárgarépa saláta mentás, joghurtos öntettel (ropogós, finom új zöldségből)
S miután ízlelőbimbóinkat megcsiklandoztuk már az ételek olvasásával is, lássuk milyen edényeket és eszközöket használnak a Tupperware háziasszonyai.
A Tupperware története 1946-ban kezdődött Amerikában, amikor a céget alapító Earl Tupper kifejlesztett egy egyedülálló alapanyagot, és ebből megalkotta az első „Csodatál” elnevezésű edényt. Az orlandoi központú cég ma a világ több mint 130 országában van jelen, és fogalom a háziasszonyok körében. A Tupperware háztartási műanyag edényei segítséget nyújtanak a hűtőben való frissentartáshoz, a tároláshoz, a konyhai előkészítéshez, a szervírozáshoz, a mélyhűtéshez, a mikrohullámú sütőben való főzéshez, sütéshez és melegítéshez egyaránt.
A Tupperware termékek tudatos termékfejlesztés eredményeként kiváló tulajdonságokkal rendelkeznek: rendkívűl praktikusak, az edények normál használat mellett nem deformálódnak, nem veszik át a bennük tárolt élelmiszerek illatát és jelentős részük mosogatógépben is mosogathatóak. A Tupperware mindenkori vezérelve: „Nem mindennapi formatervezés a mindennapokhoz.” Ez a törekvés a mai napig érvényes. A vállalat tervezői rendszeresen nyernek el Európában és Ázsiában rangos formatervezési díjakat. A forma mellett a minőségnek is kiemelkedõ szerepe van: rendeltetésszerű használat mellett a termékekre a cég 30 év garanciát vállal, illetve állandó termékeihez biztosítja a folyamatos kellékellátást is.
De hangsúlyozom, mindez csak lehetőség! A főzőklub nem arra épül, hogy mindenáron rábeszéljen bárkit is a vásárlásra. Pusztán alternatívát kínál arra, hogy gyorsabban, egészségesebben főzhessünk – süthessünk családunknak és természetesen önmagunknak is.
Kapcsolódó galéria
Ezek érdekelhetnek még
2024. November 22. 11:00, péntek | Helyi
Összeütközött két gépkocsi Pálmonostora közelében
A tűzoltók a 4504-es úton áramtalanították a járműveket.
2024. November 21. 13:14, csütörtök | Helyi
Izzó kályhás hajtányozás
Idén is megrendezi a Kecskeméti Kisvasút & Hajtánypálya a téli programját Kecskemét KK kisvasúti állomáson.
2024. November 21. 11:54, csütörtök | Helyi
Adventi programok Kiskunfélegyházán
Szeretettel várják a szervezők a kedves érdeklődőket a félegyházi adventi programokra.
2024. November 21. 10:52, csütörtök | Helyi
Anyakönyvi hírek
Az alábbiakban legfrissebb anyakönyvi híreinket olvashatják.