Hírek
2016. December 07. 18:43, szerda |
Helyi
Forrás: Adrienn
Ünnep előtti könnyű fogások
Ki tud ellenállni Karácsonykor a gőzölgő halászlének, mákos gubának, sült pulykának, az ezerféle süteménynek? Csak egy falat mindegyikből és máris degeszre ettük magunkat.
Épp ezért érdemes előtte egy kicsit könnyedebbre venni a menüt, hogy például a nadrágunkba az ünnepek után is kényelmesen beleférjünk.
A Tupperware Főzőklub ma (december 7-én) mindezen szempontokat figyelembe véve alkotta meg vacsora fogásait. Nem könnyű feladat, hogy egyszerre legyen finom, vitamindús, de egyben könnyű és mutatós is az étel, amelyet az asztalra rakunk. Az értékes időről pedig nem is beszélve. Az adventi időszakban mindenki az átlagnál többet rohan. Jóval kevesebb idő jut mindenre, hiszen a nagytakarítás, az ajándékok vásárlása mind-mind plusz feladatként nehezedik a háziasszonyok vállára. A főzőklubban amellett, hogy sok egyszerű, de mégis egyedülálló recept cserél gazdát, még a Tupperware edények és eszközök használatát is megtanulhatják az érdeklődők, így megspórolva a főzésre fordított drága időt. Az edények és eszközök használata éppoly egyszerű, mint a tisztítása és tárolása. A mikrohullámú sütőben is használható edények pedig aranyat érnek a hétköznapi rohanó világunkban.
A minden hónap első szerdáján megrendezésre kerülő klubfoglalkozásnak mégsem az a fő szempontja, hogy a Tupperware edényeket és eszközöket reklámozza, értékesítse, hanem egy olyan baráti társaságot teremtsen, ahol hasznos főzési fortélyokat és különféle recepteket tanulhat az ember. S ha már úgyis van rá lehetőség, akkor miért ne ismerje meg az ember a Tupperware cég újonnan piacra kerülő edényeit, eszközeit, az éppen akciós termékeit?
A rendszeresen megjelenő klubtagok mellett sokszor akadnak új arcok is, akik először csak puszta kíváncsiságból látogatnak el a főzőklubba, de előbb-utóbb visszatérő vendégekké válnak, mert a családias hangulat és a vidámság mindig kísérője a foglalkozásoknak.
A mai estén az alábbi menü készült el a „boszorkánykonyhában”:
- Fokhagyma krémleves pirított zsemlekockával
- Tejfölös dióval rakott nokedli Ultra-Pro edényben készítve
- Bakonyi gombás ragu nokedlivel Micro-Shafe-ben készítve
- - Almás-körtés-gyömbéres karácsonyi sütemény Szilikon Hercegnőben készítve
Kapcsolódó galéria
Ezek érdekelhetnek még
2025. December 16. 11:50, kedd | Helyi
Élő Betlehem a Kálvária-kápolnánál
Ünnepi hangulatú, hagyományőrző eseményre várják az érdeklődőket 2025. december 17-én, szerdán 10.30 órától a Kálvária-kápolna területén, ahol Élő Betlehem előadás kerül megrendezésre.
2025. December 15. 12:45, hétfő | Helyi
Interaktív nyílt nap a Rocktárban
Folytatódik „A ZENE MINDENKIÉ” című interaktív, élőzenei gyermekprojekt a Sorsocskák Alapítvány szervezésében.
2025. December 12. 15:34, péntek | Helyi
Vasárnap tartják az idei év utolsó állat- és kirakodóvásárát Félegyházán
Félegyházi Városfenntartó Nonprofit Kft. Piac- és Vásárüzemeltetési részlege tájékoztatja a vásárlókat és az árusokat, hogy a Kiskunfélegyházi Országos Állat és Kirakodó vásár időpontja: 2025. december 14. (vasárnap).
2025. December 12. 10:38, péntek | Helyi
Két generáció, egy szenvedély: A Mihalik-bajnokcsalád
Ismerjük meg Mihalik Mirát, a még csak tizenhét éves autóversenyzőt.












