Városlista
2024. május 21, kedd - Konstantin

Cégregiszter | Természet gyógyászat

Artemisia Annua

Kiskunfélegyháza

Artemisia Annua - Helyi termelőtől

A végtermék ami fehér por formájában látható gyógyszeralapként külföldre exportálják. Természetesen a helyi lakosok is használják és nemcsak a meglévő betegségekre mint a daganatos betegségek, paraziták kitisztítására a szervezetből hanem megelőzésként is használják az egészséges test fenntartásához illetve a malária gyógyításához. Belélegezve csodálatosan tisztítja a légutakat is. Mivel náluk rengeteg a maláriát okozó szúnyogok száma és nem mindenki tudja megfizetni a drága krémek, gyógyszerek és orvosok árát, ezért úgyis védekeznek, hogy bedörzsölik különböző testrészeiket a növénnyel, mert annak illata elriassza a szúnyogokat. Ezt a csodálatos növényt eddig csak családom részére termesztettem, de szeretném ha eljutna minden olyan emberhez aki gyógyulni szeretne vagy csak megelőzni a betegségek kiújulását. Mindenkinek, akinek fontos az egészsége! Nem külföldről importálom, saját magam termesztem, vegyszermentes környezetben mint Őstermelő.

Őstermelői igazolvány szám. 2139977

KÖVESSEN FACEBOOKON IS

Artemisia Annua

Amikor az ember rákbeteg lesz, azonnal alternatív terápiák keresésébe veti magát először. Tudjuk jól, hogy a kemoterápia az egyik legszörnyűbb dolog, aminek valaki alávetheti magát. Tapasztaltam másfél évvel ezelőtt egy ismerősön, hogyan teszi tönkre az egészséges szervezetet szinte pillanatok alatt. Mert ugye mi is a cél? Az immunrendszer teljes leépítése. Van ennél borzasztóbb elképzelés az egészség visszaállítására?

Történet

A Washington-i Egyetem kutatói már 2008-ban olyan anyagot – artemisint – találtak az évezredek óta gyógyítási célokra használt kínai ürömben, egynyári ürömben (artemisia annua), mely egyes ráksejteket 1200-szor hatékonyabban pusztít el, mint a használatban lévő készítmények.

Az artemisint a malária gyógyítására már használták Kínában. Dr. Henry Lai és dr. Narendra P. Singh, a Washington Egyetemen igen bíztató eredményt közölt már 2001 végén a Life Sciencesben. Az “egynyári üröm” szirmaiból, leveleiből készített artemisinin-kivonat 8 óra alatt szétroncsolta a mellrákos sejtjek 3/4-ét, 16 óra alatt pedig jóformán alig maradt meg valami is belőlük, ha előtte vas tablettával kezelték meg azokat. Ugyanakkor az egészséges sejtekben szinte nem is történt károsodás. Egy osteosarcoma-ban (csontrák) szenvedő kutyán is kipróbálták ezt a terápiát. A kezelés után a kutya teljesen rendbejött, és 2 év múltán is életben volt, a rák nem újult ki rajta. A szakemberek kiindulópontja az volt, hogy a maláriás és rákos sejtek vastartalma megnő, ezért feltételezték, hogy a malária kezelésénél a vastartalmú sejteket roncsoló szer a rák esetében is sikeres lehet.

55 féle rákos sejten tesztelték

Ennek a csodálatos gyógynövénynek hatását 55 féle rákos sejten megvizsgálták. Megállapítást nyert, hogy a leghatásosabb leukémia, vastagbélrák esetén, hatásos melanoma, mellrák, prosztatarák, agyi daganatok és veserák esetén. Azt is megállapították, hogy hatása megegyezik az eddig használt kemoterápiák hatásával a rákos sejtek pusztítását illetően, de azok mellékhatása nélkül. (Efferth et al, Anti-Malaria Drug is Also active against cancer, Int’l Journal of Oncology, 18;767-773,2001.)

Dr. Lai professzor szerint két igen veszélyesnek tartott rákfajta, a hasnyálmirigyrák és akut leukémia esetére hatásosabbnak bizonyult az artemisia-kezelés, mert azokra a sokkal gyorsabb sejtosztódás és még jobban megnövekedett vastartalom a jellemző. Egy újabb kísérlet szerint az ilyen sejtek elpusztításához fele annyi idő kellett csak, összesen 8 óra. Az egészséges ebben a vizsgálatban is szinte teljesen érintetlenek maradtak.

A leukémiás sejtek is szétesnek tőle

Dr. Lai egy másik vizsgálatban még lenyűgözőbb eredményeket ért el leukémiás sejteken. Megemlítette, hogy a rákos sejtek nagyon gyorsan néhány órán belül elpusztultak holotransferrin (vas) és dihydroartemisinin (vízben oldódó formában artemisinin) hatására. (H.Lai and NP Singh, Selective Cancer Cell Cytoxicity from Exposure in Dihydroartemisinin and Holotransferrin, Cancer Letters, 91:41-46, 1995)

Hogyan hat az emlőrákra?

Gégerák kezelésekor is hatékonynak bizonyult?

Nem volt káros mellékhatása?

Van viszont ennek a hatásmechanizmusnak egy sarkalatos pontja!

Bővebben a gyógynövényről és annak hatásáról ITT tudhat meg többet. IDE KATTINTVA és a lap aljára görgetve közvetlen a termelőtől MEGRENDELHETI!

KÖVESSEN FACEBOOKON IS!

Szolgáltatások, tevékenység, termékek

  • Gyógynövény termelés
  • Gyógynövény értékesítés

További szolgáltatások

  • Tanácsadás

Forgalmazott, alkalmazott márkák

  • Artemisia Annua

Nyitva tartás

  • Telefonos egyeztetés:
  • 06-20/313-0198

kapcsolat