Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

Ételtől fulladhatott meg a kétéves nyíregyházi kisfiú
2023. Április 18. 13:05, kedd | Belföld

Ételtől fulladhatott meg a kétéves nyíregyházi kisfiú

Evés közben félrenyelt, ettől fulladhatott meg az a kétéves kisfiú, akinek a holttestét szombaton találták meg nevelőszülei autójában Nyíregyházán - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Főügyészség.

Nem mindig a nő tehet róla
2016. Február 24. 09:49, szerda | Helyi

Nem mindig a nő tehet róla

Általában fel sem merül, hogy a férfi miatt marad el a gyermekáldás, holott a nőknél ma már jóval több a meddő férfi. Minden ötödik pár küzd a gyerekért.

Lázas kérdések babaügyben
2016. Február 23. 15:11, kedd | Helyi

Lázas kérdések babaügyben

A Betűbölcsi aktuális (február 23-ai) rendezvényének vendége ezúttal Halasiné Papp Anett volt, aki a Biomami kipróbálja Facebook csoport adminjaként sok hasznos tanáccsal látta el a megjelent anyukákat.

Bővült a gyed extra
2016. Január 25. 16:51, hétfő | Helyi

Bővült a gyed extra

Bővült január elsejétől a gyed extra, már a gyerek hat hónapos kora után visszatérhet a szülő a munkába, miközben nem esik el a családtámogatásoktól

Miért csuklik a baba?
2015. Május 02. 19:00, szombat | Bulvár

Miért csuklik a baba?

A legtöbb anyukát megijeszti, ha az újszülött baba naponta többször is csuklani kezd, pedig aggodalomra semmi ok - a jelenség teljesen normális, sőt még csak nem is ritkaság.

2012. Április 05. 07:17, csütörtök | Kék hírek

Babakocsis nőre támadt a kutya

Kisgyermekét babakocsiban toló nőt támadott meg egy kutya szerda délután a szigetközi Ásványrárón – közölte a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese.