Városlista
2024. május 21, kedd - Konstantin

Hírek

2014. Január 30. 16:27, csütörtök | Helyi
Forrás: Katasztrófavédelem

1. fokú riasztás Bács-Kiskun megyében

1. fokú riasztás Bács-Kiskun megyében

Jelenleg Bács-Kiskun megye egész területén citrom (1. fokú) riasztás van érvényben. A várt csapadékmennyiség általában néhány tized (> 0,1) mm.

Ónos eső miatt ma (január 30-án) 13:13 órakor megyénkben Kecskemét, Kunszentmiklós és Tiszakécske Járások területére is citrom (1. fokú) riasztás adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat. Így jelenleg Bács-Kiskun megye egész területén citrom (1. fokú) riasztás van érvényben. A várt csapadékmennyiség általában néhány tized (> 0,1) mm.

Minden közlekedőnek felhívjuk a figyelmét a fokozott elővigyázatosságra. Mielőtt elindulnak, tájékozódjanak az aktuális és várható időjárásról, az utak állapotáról, valamint kövessék figyelemmel a hatóságok tájékoztatóit. Csak a téli időjárásnak műszakilag megfelelően felkészített járművekkel induljanak útnak, legyen az autóban meleg takaró, lámpa, étel, meleg ital, tartalék üzemanyag és feltöltött mobiltelefon.
Az ilyenkor szükséges magatartási szabályokról az alábbi linken tájékozódhat: http://bacs.katasztrofavedelem.hu/hidegben-hoban-biztonsagban

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 19. 10:58, vasárnap | Helyi

Hírek az Ótemplomból

Pünkösdvasárnap, a Szentlélek kiáradásának főünnepe – 2024. május 19.

2024. Május 17. 19:42, péntek | Helyi

A digitális dzsungelben is van létjogosultsága a grafikáknak

A Holló László Képzőművész Kör Grafikai Szakkörének kiállítása nyitotta meg a Városalapítók hete programsorozatát május 17-én (pénteken) az Ágyú Kézműves Sörgaléria és Gasztroműhelyben.

2024. Május 17. 10:17, péntek | Helyi

Erőszakkal akarta rávenni

Vádemelést javasolnak azzal az idős férfival szemben a kiskunfélegyházi rendőrök, aki az utcán kezdte ütlegelni korábbi élettársát azért, hogy rábírja a visszaköltözésre.

2024. Május 17. 09:48, péntek | Helyi

MME: nem kell félni az ártalmatlan tőrösdarazsaktól

Májustól lehet számítani a termetes tőrösdarazsak feltűnésére, de ezek a rovarok az emberekre, a háziállatokra nem veszélyesek - figyelmeztet a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesült (MME)