Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2016. Február 07. 11:00, vasárnap | Helyi
Forrás: Tizdolog.hu

10 dolog, amit minden feledékeny ember ismer

10 dolog, amit minden feledékeny ember ismer

Terápiás poszt szétszórt és feledékeny lelki társainknak. Könyvjelzőzzétek el, különben megfeledkeztek róla!

  1. A pillanat, amikor eszedbe jut, hogy 2 hónappal ezelőtt megígérted valakinek hogy visszahívod 5 perc múlva.
  2. A pillanat, amikor összefutsz valakivel, aki a neveden szólít és a munkádról kérdez, de meg mernél rá esküdni, hogy még soha az életben nem találkoztatok.
  3. A pillanat, amikor megpróbálod kikerülni az illető nevét, vagy úgy hivatkozol rá vagy rájuk, mint “srácok”, “a lányok az irodából”, vagy mintha vicces akarnál lenni: “a mókusarcú lány spániellel”. Pedig csak szánalmas a memóriád.
  4. Amikor a szoba kellős közepén állva megpróbálsz rájönni, hogy mégis miért indultál el..?
  5. Amikor kimegy a fejedből a PIN-kódod, és hiába tudod, hogy tudod, megcsömörlötten állsz a bankautomata előtt. 4411? 4141? 1144? 1414? 1444? Á, csak ássanak el itt előtte.
  6. Amikor külön embert -jó és egyszerű esetben a házastársadat- kell arra tartani, hogy megnyugtasson: nem, nem maradt égve a gáz, és igen, bezártad az ajtót.
  7. Amikor mindegy, hogy megnyugodtál-e, mert minden egyes nap vissza kell szaladnod valamiért: egyik nap a bérlet, másik nap az irodai belépőkártya, de valami mindig otthon akar maradni. Hiába az átgondolás elindulás előtt, ezek valahogy csak 10 méterre a lakástól jönnek elő.
  8. Folyamatosan emlékeztető e-maileket küldesz magadnak. (Aztán amikor 1 perc múlva e-mailt kapsz, mindig megörülsz, hogy na, végre írt valaki!)
  9. Ami pedig nem e-mailben érkezik, azt filccel a kezedre írod. Gyakran rejtjelesen -úgyis eszedbe jut!-, de 3 óra múlva általában már fogalmad sincs, mi lehetett az a “Beker. 34 b”.
  10. Majdnem KIFELEJTETTÜK a legfontosabbat: amikor az összes, legeslegjobban szeretett barátod szülinapját egységesen és igazságosan ugyanúgy elfelejted. És nem, ezen a Facebook emlékeztető sem segít. Bocs, bocs, bocs srácok! Boldog szülinapot előre és utólag is!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 05. 12:11, vasárnap | Helyi

Hírek a Szent István templomból

2024. május 5. - SZENT ISTVÁN TEMPLOM

2024. Május 05. 08:00, vasárnap | Helyi

Köszöntjük az Édesanyákat és Nagymamákat

Nagyon sok boldogságot kívánunk minden Édesanyának és Nagymamának az alábbi verssel:

2024. Május 03. 14:29, péntek | Helyi

A KSZC Kossuth Lajos Technikum Szakképző Iskola és Kollégium nyitotta meg a ballagások sorát

Százharminc ballagó diák kapta meg tarisznyáját a KSZC Kossuth Lajos Technikum Szakképző Iskola és Kollégiumban 2024. május 3-án.

2024. Május 03. 13:19, péntek | Helyi

Az Alba Regia Gyermek- és Ifjúsági Kórusfesztiválon járt a Batthyány iskola kórusa és néptáncosai

Közös énekléssel, a kórusok köszöntésével és koncerttel indult az Alba Regia Gyermek- és Ifjúsági Kórusfesztivál Székesfehérváron.