Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2013. Szeptember 10. 16:57, kedd | Belföld
Forrás: Vezess

2 milliárdért sem eladó az F1 rendszám

2 milliárdért sem eladó az F1 rendszám

Afzal Kahn néhány éve hívta fel magára a figyelmet azzal, hogy átszámítva 150 millió forintért megvette az F1 feliratú rendszámot Nagy-Britanniában és fel is szerelte McLaren SLR-jére.

Az úriember 1998 óta működtet tuningcéget Bradfordban, ahol nagyon gazdag emberek drága autóit varázsolják egyedivé. Most egy igazán különleges ajánlatot kapott, nem egy autót szeretnének tőle, hanem azt a bizonyos F1-es rendszámot. Hatmillió fontot (2,1 milliárd forintot) ajánlottak neki érte, de ő nem állt kötélnek. Kahn 2008-ban vásárolta meg a rendszámot egy S80-as Volvóról, Essex megye tanácselnöke használta. Akkor 440 000 ezer fontért (152 millió forint) vált meg tőle a volt tulajdonos.

A kezdetben SLR McLarenen használt rendszám a későbbiekben átkerült egy piros Bugatti Veyronra. A felkínált árból további hat Veyront, 75 Range Rovert, vagy akár 600 Ford Fiestát is vehetett volna. Az üzletember azonban biztos benne, hogy ennél jelentősen többet ér a rendszám és még vár pár évet az eladásával. Az egyedi kombinációt (F1) 109 éve regisztrálták Angliában.

Kahn szóvivője így nyilatkozott: "Egy több millió fontos ajánlatot kaptunk az F1-es rendszámra, de ezt visszautasítottuk. Mr. Kahnnak nem áll érdekében eladni az F1-et, mely a kedvenc rendszáma. Más befektetésekkel ellentétben a nagy becsben tartott rendszámok ára csak feljebb fog menni."

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Mentőautó ütközött Budapesten, többen megsérültek

Mentőautó ütközött össze egy személyautóval Budapesten a Nagykörúton, a Király utcánál péntek este, a karambolban többen megsérültek.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Működő gyermekvédelem létrehozását követelte demonstráción Magyar Péter

Működő, a gyermekeket valóban védő gyermekvédelmi rendszer kialakítását követelte Magyar Péter, a volt igazságügyi miniszter volt férje a Belügyminisztérium épülete előtt megtartott demonstráción, pénteken Budapesten.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Ásványolaj szövetség: a középmezőnyben vannak a magyarországi üzemanyagárak a környező országok között

Európai uniós összehasonlításban a magyarországi benzinárak a 18., a dízelárak a 12. helyen állnak, a környező hat országgal összehasonlítva pedig továbbra is a középmezőnyben van Magyarország

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Szalay-Bobrovniczky Kristóf: azért erősítjük a honvédséget, mert békét akarunk

Azért erősítjük a honvédséget, mert békét akarunk, van mit megvédenünk: van családunk, hazánk, otthonunk, nemzetünk