Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2015. December 17. 12:03, csütörtök | Helyi
Forrás: Adrienn

237 baba született idén Kiskunfélegyházán

237 baba született idén Kiskunfélegyházán

Kiskunfélegyháza vezetése minden évben karácsony közeledtével köszönti legújabb polgárait.

Ezúttal a mai nap folyamán (december 17-én) a délelőtti órákban került sor az ünnepélyes eseményre a Városháza Dísztermében, ahol Csányi József, városunk polgármestere köszöntötte a megjelent szülőket és gyermekeiket. Városunkban 237 gyermek született 2015-ben és ebből 188-an jelentek meg az ünnepi műsoron, s a négy ikerpárból kettő pár tisztelte meg jelenlétével az eseményt.

Noha nem a mi kórházunk szülöttei még sajnos a kicsik, de remélhetőleg a Félegyházi Kórházban márciusban befejeződő beruházási munkálatokat követően megnövekedik a lehetősége annak, hogy helyreálljon a szülészet és a gyermekosztály városunkban – mondta Csányi József az ünnepségen megjelenteknek.

Az esemény színvonalát a Battyhány Lajos Általános Iskola tanítványai emelték, felkészítő tanáruk: Molnár Elvira jóvoltából. A megjelent családok énekeket és csengettyűvel előadott darabokat hallhattak a diákoktól, de nagy sikere volt a ráolvasó stílusban előadott sorolónak és az egyéni előadású mesének is.

A szórakoztató műsor után a gyerekek szülei a Karitász jóvoltából bébiételeket, a Polgármesteri Hivataltól pedig a karácsonyi készülődéshez némi anyagi hozzájárulást és emléklapot vehettek át.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 07:39, hétfő | Helyi

Már csak Bács-Kiskun vármegyében maradt érvényben a tűzgyújtási tilalom

A csapadékos időjárásnak köszönhetően csökkent a tűzveszély, ezért csütörtöktől Bács-Kiskun vármegye kivételével mindenütt visszavonják a tűzgyújtási tilalmat

2024. Április 29. 07:37, hétfő | Helyi

Élvezzük ki a nyárias időt, amíg lehet

Anticiklon alakítja a következő napok időjárását is, majd csütörtökön nedvesebb levegő érkezik, és többfelé fordulhat elő zápor, zivatar az országban.

2024. Április 28. 12:06, vasárnap | Helyi

Hírek az Ótemplomból

2024. április 28. - HÚSVÉT 5. VASÁRNAPJA

2024. Április 28. 09:17, vasárnap | Helyi

Hírek a Szent István templomból

2024. április 28. - HÚSVÉT 5. VASÁRNAPJA