Városlista
2024. május 15, szerda - Zsófia

Hírek

2015. Május 11. 16:49, hétfő | Helyi
Forrás: Adrienn

30 éves a Vöröskeresztes Nyugdíjas Klub

30 éves a Vöröskeresztes Nyugdíjas Klub

Méltóképpen ünnepelték meg ma (május 11-én) fennállásuk 30. évfordulóját a Vöröskeresztes Nyugdíjas Klub tagjai és meghívott vendégei.

Méltóképpen ünnepelték meg ma (május 11-én) fennállásuk 30. évfordulóját a Vöröskeresztes Nyugdíjas Klub tagjai és meghívott vendégei. Városunk polgármestere Csányi József jelenlétével megtisztelve, a félegyházi citerazenekar muzsikájával és dalaival emelte igazán ünnepivé a rendezvény színvonalát.

A bográcsos birkapörkölt Benkó Gábor keze munkáját dicsérte, de a süteménytől és finom szomjoltóktól roskadásig megtelt asztalok mellett minden megjelent remekül érezte magát.

Mindszenti Lászlóné nyitotta meg a rendezvényt. Beszédében összefoglalta a Klub 30 éves munkáját, hiszen ő az aki a kezdetektől hasznos és szorgalmas tagja szövetségnek. Mindvégig összehangolta a klubtagok munkáját, bármilyen kéréssel, javaslattal lehetett hozzá fordulni, mindig igyekezett maximális segítséget nyújtani.
Juhász István a Nyugdíjas Klubok Egyesületének elnöke is gratulált a jeles évforduló alkalmából és megköszönte a vezetők és tagok munkáját, hiszen a Vöröskeresztes Nyugdíjas Klub tagjai a Nyugdíjas Klubok Egyesületének is alapító tagjai voltak régmúltban.

Városunk polgármestere megköszönte, hogy együtt ünnepelheti ezt a szép kerek évfordulót és biztosította az egyesületet afelől, hogy a közös együttműködés biztosított az önkormányzat és a Vöröskeresztes Nyugdíjas Klub között. Erejükhöz mérten a továbbiakban is támogatni fogják a lelkes tagokat, hogy ezentúl is zökkenőmentesen tudjanak tevékenykedni, programokat szervezni és aktív részesei lehessenek társadalmi életünknek.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 15. 11:41, szerda | Helyi

Több mint két tonna romlott húst találtak egy kisteherautóban az M5-ösön

Több mint két tonna romlott húst találtak a pénzügyőrök egy túlsúlyos kisteherautóban az M5-ös autópályán - tájékoztatta a Nemzeti Adó- és Vámhivatal szerdán az MTI-t.

2024. Május 14. 10:58, kedd | Helyi

A kiskőrösi Petőfi Szülőház és Emlékmúzeum nyerte az Év emlékhelye díjat

Átadták az Év emlékhelye díjat, amelyet 11 pályázó közül a Petőfi Emlékmúzeum nyert el.

2024. Május 14. 10:47, kedd | Helyi

Lakitelek - Felavatták Yunus Emre török költő szobrát

A török irodalom meghatározó, 13. században alkotó személyiségének állítottak emléket a Hungarikum Ligetben.

2024. Május 14. 07:54, kedd | Helyi

Úton átkelő teknősökre figyelmeztet a természetvédelmi egyesület

Az úton átkelő teknősök védelmére hívja fel a figyelmet a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület (MME).