Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2016. Július 14. 14:01, csütörtök | Helyi
Forrás: OrientPress

5próba a Margitszigeten egy riói útért, sztársportolókkal

5próba a Margitszigeten egy riói útért, sztársportolókkal

Július 23-án a Margitszigeten közösen lehet sportolni Staicu Simonaval, Berki Krisztiánnal, dr. Kiss Gergellyel, Pulai Imrével, dr. Steinmetz Barnával, Zala Györggyel...

...hiszen bajnokaink is részt vesznek az 5próba Rióba záró eseményén.

A Magyar Olimpiai Bizottság „5próba Rióba” szabadidősport eseménysorozat lényege: budapesti és vidéki helyszíneken szabadidősport-események keretében öt klasszikus sportágban (futás, kerékpározás, gyaloglás/nordic walking, úszás, evezés/kajak-kenu), különböző távokat lehet teljesíteni és pontokat gyűjteni. A megszerzett pontokat sorsjegyekre lehet beváltani, melyekből a játék időtartama alatt értékes nyeremények kerülnek kisorsolásra, a fődíj: kétszemélyes út a Riói Olimpiára.

A játékban való részvételnek nem feltétele, hogy egy résztvevő mind az ötféle mozgásformában próbára tegye magát, szabadon választott, hogy hányféle tusában vesz részt.

Az NSV Szervező Iroda által szervezett záró budapesti 5próba Rióba eseményen, július 23-án, 7-15 óra között, a Margitszigeten, az ötféle próbából négyféle mozgásformában - futás, úszás, gyaloglás, és kerékpározás - lehet rövid vagy hosszú távokat teljesíteni és ezáltal pontokat gyűjteni. A rendezvényen külön sátorban a Mini-Ötpróba program is megjelenik, ahol 10 perces mozgással újabb 10 pontot lehet szerezni.

A „Riói pontok” gyűjtéséhez szükséges regisztráció egyszeri 1000 Ft-ba kerül, ám egy ajándékcsomag jár érte, amely 5próba Rióba tornazsákot, pólót és szilikon karkötőt tartalmaz, sőt, az első 300 nevező egy 5próba Rióba shakert is átvehet. Nevezési díj: 1000 Ft próbánként.

Címkék: 5próba, mob, Rióba

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 10:37, kedd | Helyi

Vonat és autó karambolozott Kiskunfélegyháza külterületén

A Csongrádi úti tanyák megállóhely közelében történt a baleset.

2024. Április 22. 14:46, hétfő | Helyi

Ma van a Föld Napja

2024-ben újra fókuszban a műanyagok a 34. magyar és az 54. világméretű Föld napján.

2024. Április 22. 14:17, hétfő | Helyi

Sokat árthat a jószándék is!

Ne vigyék haza a madárfiókákat és más állatkölyköket, őzgidákat, nyúl-, nyest- és mókuskölyköket, vadmalacokat! - kéri a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület (MME).

2024. Április 22. 14:08, hétfő | Helyi

Családi délelőttöt tartottak a könyvtárban

A Föld napja alkalmából családi délelőttre invitálták az érdeklődőket a Petőfi Sándor Városi Könyvtárba.