Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2015. Március 22. 19:44, vasárnap | Helyi sport
Forrás: Varga Ferenc

A bajnoki táblázat harmadik helyén a KHTK II.

A bajnoki táblázat harmadik helyén a KHTK II.

Kiskunfélegyházi HTK II. – Bócsai BLSE 3 – 0 (1-0)

Kiskunfélegyháza, 100 néző. 2015. 03. 21 - szombat 15: 00
Vezette: Aradi Csaba (Polyák Attila Péter, Rátkai Ákos)

KHTK II.: Oroszi (Tóth P.) – Keresztesi, Horváth (Busa), Fekete I., Cseh, Fricska, Bagi, Fekete T., Vidéki (Krepsz), Polgár Sz., Kiss I. (Kádár) Edző: Kertész János.

Bócsai BLSE: Szabó – Tyukász, Péter-Szabó, Veiszhab, Kárász, Imre (Lajos), Varga (Benkő), Szakács (Somogyi), Ficsor, Kun-Szabó, Nehéz. Edző: Szalai József.

Gólszerzők: Polgár Sz.(17.), Fekete I. 11-esből (50.), Kádár (69.)
Jók: Fekete I., Keresztesi, Bagi, Polgár Sz. illetve Tyukász, Kun-Szabó, Nehéz.
Sárga lap: Krepsz illetve Kárász

Hazai támadásokkal kezdődött a mérkőzés, a vendégek szervezetten visszaálltak, látszott, hogy legfőbb céljuk, hogy minél kevesebb gólt kapjanak. A hazai csapat átérezte, hogy a tavaszi két döntetlen után csak a győzelem lehet a cél. Nagy nyomás alá helyezték a bócsai kaput a félegyháziak. A 17. percben Kiss I. pontos labdával hozta helyzetbe Polgárt, aki lefutotta védőjét és a kifutó kapus mellett biztosan lőtt a hálóba, 1-0. A félidő további részében több lehetősége is volt a hazaiaknak, de kimaradtak a helyzetek.

Szünet után jobbára a mezőnyben folyt a játék, hazai fölénnyel. Az 50. percben gyors támadás végén Vidékit szabálytalanul szerelték a tizenhatoson belül, a megítélt büntetőt Fekete Imre nagy nyugalommal értékesítette, 2-0. A 69. percben bebiztosította győzelmét a hazai csapat, a mérkőzés legszebb gólját láthatta a szép számú publikum. Keresztesi szögletére Kádár emelkedett a legmagasabbra, és látványos fejessel talált be a vendégek kapujába, 3-0.

A mai mérkőzésről elmondható, hogy a hazaiak megdolgoztak a győzelemért. Szervezett, gólratörő játékukkal háromszor betaláltak a sereghajtó ellen. A vendégek csak a védekezésre koncentráltak. A KHTK II. győzelmével a tabella harmadik helyére lépett a megyei II. o. északi csoportjában.

Varga Ferenc

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 19:43, csütörtök | Helyi sport

Félegyházi siker a szombathelyi SPARTAN versenyen

2024. április 13-án került megrendezésre Szombathelyen a SPARTAN Közép-Európai Régió versenysorozatának következő állomása, ahol Kiskunfélegyházát a 18 éves Szekeres Norbert képviselte.

2024. Április 24. 16:45, szerda | Helyi sport

Dobos Eszter eredményesen szerepelt a hétvégén

2024. április 20-án a kiskunfélegyházi Zöldmező Lovassport Egyesület csapata Jászkarajenőre látogatott, ahol a Karai Mini Major rendezésében egy színvonalas versenyen vett részt.

2024. Április 23. 19:53, kedd | Helyi sport

Ezüstérmet nyertek a platános asztaliteniszező lányok

Fantasztikusan teljesítettek az Asztalitenisz Diákolimpia Országos Döntő I-II. korcsoport csapatversenyében a Kiskunfélegyházi Platán Utcai Általános Iskola lányai.

2024. Április 22. 14:07, hétfő | Helyi sport

Diákolimpiai bajnok lett a József Attila iskola csapata

A József Attila Sportiskolai Általános Iskola tanulói az utóbbi 3 évben állandó résztvevői az Asztalitenisz Országos döntőjének, ahol 3 csapattal és két egyéni versenyzővel képviselték magunkat.