Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2017. Június 05. 10:00, hétfő | Helyi
Forrás: BAON

A divatszínház helyi tehetségeknek is teret adott

A divatszínház helyi tehetségeknek is teret adott

Különleges élményben lehetett része azoknak, akik elfogadták a fiatal női szabó, Horváth Richárd meghívását pénteki divatbemutatójára.

közönség nem csak gyönyörű ruhákat, hanem csodálatos előadásokat is láthatott. Richárd ugyanis nem egy szokványos divatbemutatót álmodott meg, hanem egy divatszínházat, melyben teret adott tehetséges fiatal társainak: énekeseknek, táncosoknak, és zenészeknek is. Kezdeményezését nagyon sokan támogatták. Lelkesedését látva mellé álltak tanárai, barátai, ismerősök, ismeretlenek egyaránt, hogy segítsék élete első divatszínházának megvalósításában. Több hónapos készülődés, hosszadalmas ruhapróbák, éjszakákon át tartó tervezés, varrás előzte meg a pénteki előadást, amely végül nagy sikerrel zárult. A kifutón a hétköznapi sportos viselettől az alkalmi ruhákon át számos stílus képviseltette magát. Richárd ruhái nem csak vékony lányokra készültek, a 36-ostól az 52-esig miden méret és minden korosztály szerepelt a bemutatón.

– A nőknek modern összeállítású ruhatár kell, melynek darabjai jól variálhatók. Viselőjük ezáltal időt takaríthat meg magának. Olyan ruhákra van szükségük, melyekben nem csak külsőre látszanak magabiztosnak, hanem annak is érzik magukat – nyilatkozta lapunknak Horváth Richárd, akit azonban nem csak varróként, hanem előadóművészként, énekesként is megismerhetett a közönség.

Richárd tavaly kitűnő eredménnyel végzett a félegyházi Kossuth Szakképzőben mint női szabó. Élete egyik legjobb döntésének tartja, hogy a varrást választotta. Mint mondta, ebben tud igazán kiteljesedni. Ruháival szeretné még szebbé tenni a nőket, szeretné, ha a általuk az életük részévé válna.

Aki lemaradt a félegyházi bemutatóról az bepótolhatja, a következő előadás június 10-én, szombaton 19 órakor a kiskunmajsai művelődési házban lesz.

Forrás: BAON

Címkék: divat, divatszínház

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 07. 10:00, kedd | Helyi

Matematikával folytatódott az írásbeli érettségi

Matematikával folytatódott kedd reggel 9 órától az írásbeli érettségi.

2024. Május 07. 09:50, kedd | Helyi

A sok cukor és koffein a vizsgázók ellensége

A sok kávé és energiaital, illetve a cukros ételek és italok inkább rontják a vizsgára készülők teljesítményét.

2024. Május 07. 09:19, kedd | Helyi

Lánglovagok versenye, majdnem dobogósok lettünk

A dobogóról egy hajszállal maradt le a Bács-Kiskun vármegyei csapat az országos kismotorfecskendő-szerelő versenyen.

2024. Május 07. 08:49, kedd | Helyi

Hidegfront hoz esőt és lehűlést a héten

Hidegfront érkezett megélénkülő széllel és egyre többfelé várható eső, zápor, zivatar.