Városlista
2022. augusztus 15, hétfő - Mária

Hírek

2013. Augusztus 04. 19:07, vasárnap | Kék hírek
Forrás: MTI

A férj ölte meg feleségét Kadafalván

A férj ölte meg feleségét Kadafalván

A férj ölte meg feleségét, majd magával is végzett vasárnap Kadafalván - közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrségi honlapon a helyszíni szemle és a tanúvallomások alapján.

A főkapitányság szóvivője korábban arról tájékoztatta az MTI-t, hogy délelőtt holtan találtak egy házaspárt otthonukban a Kecskemét közigazgatási területéhez tartozó Kadafalván. A rendőrség emberölés megalapozott gyanúja miatt, ismeretlen tettes ellen indított nyomozást, mert az idegenkezűség nem volt kizárható.

A szemle, valamint a tanúvallomások alapján rövid időn belül kiderült, az 52 éves nő férje bántalmazásába halt bele, majd az 54 éves férfi magával is végzett.

Címkék: gyilkosság, megölte

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 15. 15:01, hétfő | Kék hírek

Elfogták az FTC-Slovan meccsen rakétázó szlovák szurkolót

A ferencvárosi nyomozók azonosították és kihallgatták a júliusi FTC-Slovan futballmeccsen életveszélyes módon rakétázó szlovák szurkolót - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság hétfőn a police.hu oldalon.

2022. Augusztus 15. 11:01, hétfő | Kék hírek

Csaknem 1900 határsértővel szemben intézkedtek a hétvégén

Péntektől vasárnapig 1878 határsértővel szemben intézkedtek a rendőrök és katonák - tájékoztatta az Országos Rendőr-főkapitányság hétfőn az MTI-t.

2022. Augusztus 14. 18:14, vasárnap | Kék hírek

Egy titkos jeladó buktatta le a betörőket

A technika, a tulajdonos és az újbudai rendőrök együttműködésének köszönhetően nem sokáig örülhetett zsákmányának a két férfi, akik egy építési telekre törtek be a fővárosban a minap.

2022. Augusztus 14. 13:05, vasárnap | Kék hírek

Motor a barlangban, légpuska az ágyneműtartóban, elkapták a tolvajt

Ceredi ingatlanba tört be a 19 éves férfi, akit a salgótarjáni rendőrök elfogtak a minap.