Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2017. Január 10. 07:48, kedd | Belföld
Forrás: mti

A hideg miatt nem kapcsolják ki a tartózók villanyát és gázát

A hideg miatt nem kapcsolják ki a tartózók villanyát és gázát

A rendkívüli hidegre tekintettel az E.ON energiaszolgáltató január 16-ig szünetelteti lakossági ügyfeleinél a számlatartozás miatti kikapcsolásokat - közölte a társaság hétfőn az MTI-vel.

A kikapcsolási eljárás felfüggesztése azokra a lakossági ügyfelekre érvényes, akik az E.ON Energiaszolgáltató Kft.-vel állnak szerződéses viszonyban - hangsúlyozták. Hozzátették: az önkéntes vállalás a más energiakereskedővel szerződött, illetve a nem lakossági ügyfelekre nem vonatkozik.

A közlemény emlékeztet arra, hogy a cég az év végi ünnepi időszakban évek óta szünetelteti a 60 napot meghaladó tartozás miatti kikapcsolásokat, segítve ezzel a tartós számlafizetési gonddal küzdő családokat. Ezt az időszakot most a szélsőséges időjárási viszonyok miatt hosszabbította meg a szolgáltató - áll a közleményben.

Az E.ON Energiaszolgáltató Kft. több mint 2,18 millió ügyfél számára biztosít áramot, és 580,5 ezer ügyfél számára szolgáltat gázt Magyarországon.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 07. 07:29, kedd | Belföld

Átadták a Sopront északnyugat felől elkerülő utat

Átadták a Sopront északnyugat felől elkerülő, 3,6 kilométer hosszú, 8647-es számú utat hétfő délután.

2024. Május 07. 07:29, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: az Európai Unió bővítésének felgyorsítása lesz a magyar uniós elnökség egyik legfontosabb célja

Az Európai Unió (EU) bővítésének felgyorsítását nevezte a magyar uniós elnökség egyik legfontosabb céljának a külgazdasági és külügyminiszter a Facebook-oldalán hétfő este.

2024. Május 06. 12:44, hétfő | Belföld

Nagy Márton szerint Magyarország képes meghatározó szereplővé válni az űripar területén

Magyarországot gazdasági ökoszisztémája, infrastruktúrája és szellemi tőkéje egyaránt alkalmassá teszi arra, hogy meghatározó szereplővé váljon az űripar területén

2024. Május 06. 07:49, hétfő | Belföld

Vonat elé hajtott egy kamion Baján

Személyvonat elé hajtott egy kamion hétfő reggel Baja térségében, az 55-ös főút 106-os és 107-es kilométere közötti vasúti átjáróban;