Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2011. Október 18. 14:29, kedd | Kék hírek
Forrás: MTI

A nyílt utcán támadták meg

A nyílt utcán támadták meg

Támadó kutyák sebesítettek meg egy nőt Nyíregyházán - közölte a rendőrség hétfőn az MTI-vel.

A támadás péntek este történt a település belvárosában: két, gazda nélküli nagytestű állat előbb a kutyáját sétáltató nő ebére támadt, majd őt is harapás érte, miközben igyekezett megvédeni az állatot - mondta Fedor Rita, a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei főkapitányság sajtószóvivője. A nő, aki az orvosi vélemény szerint nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett, rendőrségi feljelentést tett.

Az ügyben könnyű testi sértés miatt indult nyomozás. A főhadnagy tájékoztatása szerint vizsgálják, hogy kóbor vagy elkóborolt kutyák támadtak-e. Ha az utóbbi történt, akkor a kutyák gazdáját a könnyű testi sértés mellett az ebtartási szabályok megszegéséért is felelősségre vonják. (da)

MTI

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.