Városlista
2024. május 18, szombat - Erik, Alexandra

Hírek

2014. Március 16. 13:37, vasárnap | Bulvár
Forrás: - Adrienn -

A parfümök hatnak hangulatunkra!

A parfümök hatnak hangulatunkra!

Keressünk olyan parfümöt, amelyben a levendula dominál.

Virágillat a jó memóriáért
Ha egy fontos előadásra készülünk, ahol hosszú szöveget kell elmondanunk, netán vizsga vár ránk, a legjobb ha többször befújjuk magunkat virágillatú parfümmel. Kutatásokkal bizonyították, hogy 17%-kal jobban teljesítenek a különböző memóriafeladatokon azok, akik ilyen parfümöt használnak. Ez a könnyed illatú parfüm serkenti az agy memóriaközpontját és felgyorsítja a tanulási folyamatokat is.

Jázminillat a jó összpontosításért
Ha feszült helyzet bekerülünk, bizony nagyon nehéz egy dologra koncentrálnunk. Fújjuk be magunkat jázminillatú parfümmel, mert ez az aroma növeli a reakcióidőnket és segíti a koncentrációt. Magyarán a finom illat mellett garantáltan hatékonyabbak leszünk mindennapjainkban és sokkal gyorsabban tudjuk feladatainkat is megoldani.

Levendulával nyugtassuk idegeink
Keressünk olyan parfümöt, amelyben a levendula dominál. Ezzel akár a mindennapos stresszt is csökkenteni tudjuk. Kutatások igazolták, hogy a levendula csökkenti a kortizol, ill. a szervezetünkben lévő stresszhormon szintjét, ezért kiegyensúlyozottabbak leszünk egy ilyen aromájú illattól.

Fűszereset a kilók ellen
Ne gondoljunk csodákra! Nem elég csak befújni magunkat, hogy ledobjuk magunkról a felesleges kilókat. Tulajdonképpen az agyunkat stimuláljuk a finom fűszeres illatokkal. Kevésbé lesz úrrá rajtunk a farkaséhség, ha ilyen aromájú parfümöt használunk.

Citrussal a fiatalságért
Nem kell méregdrága kencékre költenünk, elég ha néhány csepp citromos vagy grépfrútos aromájú parfümöt használunk és máris jóval fiatalabbnak tűnhetünk. Felmérések támasztják alá, hogy a férfiak ezt az illatot társítják a fiatal hölgyekhez, így ha ezt megérzik valakin, akkor garantáltan legalább 5-6 évvel kevesebbnek gondolják az illetőt, mint amennyi a valódi életkora.

Pézsmával csábítsunk
Ez az aroma segít abban, hogy szexisebbnek, magabiztosabbnak érezzük magunkat, így csábításkor a legjobb választás. Nem beszélve arról, hogy pár csepp is elég belőle, hogy akár a libidónkat is fokozzuk vele!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 16. 07:53, csütörtök | Bulvár

Rádióhullámokkal működő fegyverrendszert fejleszt a brit kormány

Rádióhullámokkal működő védelmi fegyverrendszer fejlesztéséről számolt be csütörtökön a brit kormány.

2024. Május 14. 06:00, kedd | Bulvár

Az önkéntes véradás fontosságára hívja fel a figyelmet a Magyar Posta új bélyege

Az önkéntes véradás fontosságára szeretné felhívni a figyelmet a Magyar Posta egy új, alkalmi bélyeg kibocsátásával

2024. Május 13. 09:20, hétfő | Bulvár

Benézett a nappaliba a kamion

Lesodródott a 64-es főútról, átszakította a drótkerítést és a családi ház oldalába csapódott egy rakomány nélküli nyerges vontató múlt héten Enying Fő utcáján.

2024. Május 11. 07:03, szombat | Bulvár

A Magna Carta egyik példányának vitrinjét próbálták összetörni környezetvédelmi aktivisták Londonban

Az angol-brit alkotmányosság ősi jogforrása, a Magna Carta egyik példányának tárolóját próbálták összetörni környezetvédelmi aktivisták pénteken a londoni brit nemzeti könyvtárban.