Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2022. Június 02. 09:45, csütörtök | Helyi sport

A rossz idő ellenére is szép eredményt értek el a Koppány íjászok

A rossz idő ellenére is szép eredményt értek el a Koppány íjászok

Május 28-án véget ért a Sólyompróba versenysorozat a kiskunfélegyházi Repülőtéren a Fénypárducok szervezésében.

Sajnos az időjárás kegyetlen volt hozzánk. Úgy fel voltunk öltözve, mintha novembert írtunk volna, ráadásul 12 órától 13.30-ig a versenyünk végéig esett az eső. Három koppány Varga-Bene Olívia, Zoboki Csenge és Bicskeiné Csányi Mária küzdöttünk a helyezésekért SIKERREL, mert mind a hárman a mai versenyen a kategóriánkban ELSŐK lettünk. Bicskeiné Csányi Mária 63%-os teljesítményt ért el a tradi íjjal lövő senior nők között. Zoboki Csenge 58%-os teljesítmény ért el a vadász íjjal lövő ifjú lányok között. Varga-Bene Olívia 47%-os teljesítmény ért el tradi íjjal lövő mini korosztályban, de úgy, hogy nincs mini táv, itt a gyerek távról kell lőni ebben a versenysorozatban.

Ezen a napon kiderült, hogy ki lehetett korosztályában Sólyom szobor birtokosa. A Koppányok közül Zoboki Csenge büszkélkedhet ezzel. Bicskeiné Marcsi összesített eredmény alapján második. Sajnos Olíviát későn kapcsolódott be a versenysorozatba, így neki az összesített eredményét nem értékelték, de majd legközelebb. A versenyhez kapcsolódott Bicskei István is. A célok lőhetők voltak, természetesen itt is voltak távolra és igen távolra kitett cél. Addig míg az értékelés zajlott, a REMEDY elnevezésű zenekar szórakoztatott bennünket.

Május 29-én Kecskeméten a Műkertvárosi Sportcentrumban rendezte meg KIE a VII. Hírös Kupa Íjászversenyét. A hűvös esős idő miatt, nagyon kevesen jöttek el a versenyre. A reggeli borongós idő, mely áztató esővel párosult, szerencsére a verseny kezdetére elmúlt, sőt a versenyzés ideje alatt sem kellett az esernyőt elővenni. A célok között sok cél lőhető távolságra lett elhelyezve, de volt olyan cél is ami kihívást jelentett az íjászoknak. A versenyen a Koppányokat öten képviseltük, de hatan voltunk, mert Bicskei István is csatlakozott hozzánk.

Eredmények tradi íjakkal:
Bicskeiné Csányi Mária első a tiszteletre méltó korosztályban.
Füleki Bianka második az apródok között.
Kövecses Zsuzsanna negyedik a tiszteletre méltó nők között.
Szeibert Imre tizedik a felnőtt férfi korosztályban.

Vadász íjjal egyedül Tamáskovics Gyula lőtt, aki a tiszteletre méltó férfiak közt második helyezést ért el.

Bicskeiné Csányi Mária
Koppány íjász

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 09. 16:16, kedd | Helyi sport

Áprilisi éremeső a Koppányoknál

2024. április 06-án a Kiskunfélegyházi Reptéren versenyeztek a Koppányok. A versenyt mely a 2024-es Sólyompróba sorozat 2. állomása volt, a KHTK Fénypárduc Íjász Szakosztálya szervezte.

2024. Április 09. 12:27, kedd | Helyi sport

Czakó Zoltán kijutott a Európa-Bajnokságra

Már biztosan megszerezte a válogatott mezt Czakó Zoltán, a Kiskunfélegyházi Birkózó SE versenyzője.

2024. Április 04. 16:29, csütörtök | Helyi sport

Húsvéti verseny beszámolók a Koppányok tollából

2024. március 29-én Nagypénteken, Domaszéken jártunk a Farkas a Piroskát elnevezésű örömíjászversenyen.

2024. Március 26. 11:01, kedd | Helyi sport

Tavaszi versenyek a Koppányoknál

2024. március 17-én a Magyar Íjász Szövetség 3D Szakága 2024. évi 3D Teremíjász Országos Bajnokságon vettek részt a Koppányok 4 fővel.