Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2014. Augusztus 23. 16:00, szombat | Helyi
Forrás: - Adrienn -

A sikeres randi 11 jele

A sikeres randi 11 jele

Mindig izgatottan készülünk az első randira, titkon abban reménykedünk, hogy most végre megtaláljuk az igazit. Utána viszont ólomlábakon jár az idő, amíg ki nem derül, hogy lesz-e folytatás.

Nem a szavak a legfontosabbak
Nem az a legárulkodóbb, hogy ki mit mond a másiknak az első találkozás alkalmával. Ennél sokkal fontosabb a testbeszéd, a nem verbális kommunikáció.
Ha nyitott, mosolygós a partnerünk, akkor szinte biztos, hogy tetszünk neki.

Ha nekünk jó volt, neki is
Nagyon figyeljünk a saját érzéseinkre. Gondoljuk végig, hogy mit vált ki belőlünk ez a találkozó, hogy érezzük magunkat. Ezek ugyanis általában kölcsönösek. Tehát ha bennünk pozitív gondolatok vannak, akkor a másik is így gondol ránk.

Sokáig tartott a randi
Amikor jól érezzük magunkat az első randin, akkor szeretnénk, ha sosem érne véget. Ha legalább egy órán át tudunk önfeledten beszélgetni, az arra utal, hogy mindketten élveztük a másik társaságát. Ha hosszú percekig csendben ülünk egymással szemben, és az óránkat lessük, akkor a másik is alig várja, hogy vége legyen ennek a kínos szituációnak

Érintés
Érdemes odafigyelnünk az olyan apróságnak tűnő részletekre, hogy hozzánk ér-e a másik. Ha egy véletlennek álcázott akcióval megérinti a kezünket, arcunkat, hajunkat, akkor az mindenképpen jó jel. Ez persze nem azt jelenti, hogy ha pofátlanul letámad minket és összevissza tapogat, akkor még jobban oda van értünk.

Hosszadalmas búcsúzkodás
Ha a randi végén hazakísér minket a partnerünk, és azt tapasztaljuk, hogy nem akar még menni, húzza az időt, belekezd újabb és újabb témába, kedveskedik, akkor az nagyon jó jel.

Szóba kerül a család is
Ha egy férfi a szüleiről beszél, édesapjával való kapcsolatáról, gyerekkori élményeikről, akkor az azt jelenti, hogy bizalmába fogadott minket. Az is biztató, ha a jövőjét hozza szóba, terveiről, vágyairól, álmairól mesél.

Néma telefon
Sokat elárul egy megcsörrenő telefon. Ha meg sem nézi, hogy ki keresi, csak kinyomja, és aztán le is némítja, esetleg kikapcsolja, akkor kíváncsi ránk és nem szeretné, hogy bármi elvonja a figyelmét.

Szemkontaktus
Ha a randi alatt szinte végig kölcsönösen keressük egymás tekintetét, akkor az jót jelent. Ha valaki taszít minket, vagy nem kedveljük, akkor nem szívesen nézünk rá.

Vibrálás
Azt azonnal megérezzük, ha egy férfival vibrál köztünk a levegő. Ez az, amikor egy véletlen érintéstől is bizseregni kezd a tarkónk. Az esetek többségében ez kölcsönös.

Forró csók
Ha búcsúzáskor nem marad el az a bizonyos csók, akkor számíthatunk rá, hogy lesz folytatás. Főként akkor, ha az a csók olyan, hogy beleremeg a lábunk, és azt érezzük, hogy a másik nem szeretne megállni, folytatná.

Új időpont
Amennyiben partnerünk már a következő találkozót tervezi, és az iránt érdeklődik, hogy mikor érünk rá, és mihez lenne kedvünk, akkor nyugodtan hátradőlhetünk. Lesz folytatás!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 08:39, szombat | Helyi

Szép eredményeket értek el a batthyanyisok a Platán Futáson

2024. április 25-én rendezte meg a Kiskunfélegyházi Platán Utcai Általános Iskola a XI. Platán Futás elnevezésű utcai futóversenyét a 6-14 éves tanulók számára.

2024. Április 27. 08:20, szombat | Helyi

Természetismereti versenyen jeleskedtek a platánosok

Kistérségi Természetismereti Versenyt szervezett a Tiszaalpári Árpád Fejedelem Általános Iskola.

2024. Április 27. 08:00, szombat | Helyi

Fenntarthatósági témahét a Batthyányban

A fenntarthatósági témahét keretein belül az alsó tagozat színes programokon vett részt iskolai kereteken belül.

2024. Április 26. 20:25, péntek | Helyi

Tavaszi virágünnep Kiskunfélegyházán

Ne feledje! Holnap (április 27-én) dísznövény- és kézműves vásárral, valamint kulturális programokkal egybekötött tavaszi virágünnepre várják az Érdeklődőket Hattyúház előtti sétánytól egészen a Béke-térig.