Városlista
2022. november 26, szombat - Virág

Hírek

2017. Május 31. 07:32, szerda | Helyi
Forrás: Adrienn

A vasárnap a gyerekeké volt

A vasárnap a gyerekeké volt

Városunk önkormányzata és a Móra Ferenc Művelődési Központ gondoskodott arról, hogy minden gyermek jól érezze magát május 28-án (vasárnap).

A gyermeknap alkalmából sok érdekes program várta a kicsiket és nagyokat egyaránt a Petőfi szobornál felállított színpadon, de népszerű volt az ugrálóvár, a kézműveskedő pavilon is. A népi játékokat még egyik-másik szülő is szívesen kipróbálta, csakúgy mint ahogy kortól függetlenül alkottak népes számú közönséget a felnőttek és gyerekek Gulyás László vándormuzsikus előadásán.

A délelőtt folyamán a Constantinum Intézmény néptánccsoportja invitálta közös táncra a nézelődőket, délután pedig a Profi-L Bábcsoport, valamint a Silver Step Táncstúdió színesítette a programok sorát. Sokan voltak kíváncsiak a Magyar Népmese Színház előadására, valamint a késő délutáni Csurgó Együttes koncertére is. A félegyházi rendőrkapitányság kiállított autója is nagy népszerűségnek örvendett, csakúgy mint a nyomozók pavilonja, akik szívesen megmutatták az általuk használt eszközöket. A Süveges Autósiskola ügyességi akadálypályáján pedig bárki próbára tehette magát a bóják között.

A gyerekeknek pedig más dolguk nem volt, mint hogy kipróbáljanak mindent és jól érezzék magukat a kellemesen meleg nyári napon.

Címkék: gyereknap

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2022. November 26. 17:29, szombat | Helyi

Új kecskeméti Mercedes-üzemet adtak át

Még több magyar alkatrész lesz a városban gyártott autókban.

2022. November 25. 21:19, péntek | Helyi

Felavatták Petőfi Sándor mellszobrát Pálmonostorán

A szabadságharcos költő születésének 200. évfordulója alkalmából elindított választókerületi program keretében elsőként Pálmonostorán leplezték le Petőfi Sándor mellszobrát a település központi parkjában.

2022. November 25. 13:19, péntek | Helyi

Adventi kézműves kiállítás nyílt a művelődési központban

Megnyílt az Adventi kézműves kiállítás a Móra Ferenc Művelődési Központ aulájában. A kiállítás megtekinthető 2022. december 20-ig hétfőtől-szombatig 9-20 óráig. A kiállított alkotások megvásárolhatók.

2022. November 25. 09:56, péntek | Helyi

Informatika verseny a PG-ben

A Kiskunfélegyházi Szent Benedek PG Két Tanítási Nyelvű Technikum és Kollégium informatikaversenyén a Batthyány Lajos Általános Iskola kiemelkedően szerepelt.