Városlista
2021. december 3, péntek - Ferenc

Hírek

2013. Április 20. 16:50, szombat | Helyi
Forrás: BMRF

Afgánt fogtak a félegyházi rendőrök

Afgánt fogtak a félegyházi rendőrök

Lakossági bejelentés alapján indított eljárást egy afgán állampolgárral szemben a Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság

Lakossági bejelentés alapján indított eljárást egy afgán állampolgárral szemben a Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság, akit április 19-én délután Kiskunfélegyháza külterületén az M5 autópálya mellett fogtak el a járőrök. A külföldi jogszerű magyarországi tartózkodását igazolni nem tudta, ezért előállították. Menekültstátusz iránti kérelmet nyújtott be, ezért a Békéscsabai Menekülteket Befogadó Állomásra szállították.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya egy korábban elrendelt nyomozás során április 19-én rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vette K. László 40 éves kecskeméti lakost, aki a rendelkezésre álló adatok alapján megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2013. január 18-án éjszaka, Kecskeméten a Búzaszentelő utcában bántalmazott egy 39 éves kecskeméti férfit, majd elvette tőle pénztárcáját a benne lévő készpénzével.

A Kiskőrösi Rendőrkapitányság eljárást indított 2 koszovói állampolgárral szemben, akiket április 19-én hajnalban fogtak el a járőrök. Ellenőrzésükkor kiderült, hogy egyikükkel szemben beutazási és tartózkodási tilalom van érvényben. A külföldiek menekültstátusz iránti kérelmet nyújtottak be, ezért őket a Békéscsabai Menekülteket Befogadó Állomásra szállították.A Kiskőrösi Rendőrkapitányság eljárást indított 1 szír állampolgárral szemben, akit április 19-én délután, Soltvadkert belterületén fogtak el a járőrök. A külföldi jogszerű magyarországi tartózkodását igazolni nem tudta, ezért előállították. Menekültstátusz iránti kérelmet nyújtott be, ezért a személyt Békéscsabán a Menekülteket Befogadó Állomáson helyezték el.

Ezek érdekelhetnek még

2021. December 02. 09:56, csütörtök | Helyi

Remekeltek a Mezgések a Hagyományos sütemények versenyén

Hosszas kiesés után idén ismételten megrendezésre került a Cukrász Hagyományőrző Verseny.

2021. December 02. 09:53, csütörtök | Helyi

Informatika versenyen jártak a Batthyány Iskolások

November 23-án informatikai versenyre hívta az általános iskolák 7-8. osztályos tanulóit a Kiskunfélegyházi Szent Benedek PG Két Tanítási Nyelvű Technikum és Kollégium.

2021. December 01. 22:18, szerda | Helyi

Festménykiállítás a sportcsarnokban

A Félegyházi Szabadidő és Sport Nonprofit Kft. Kulturális Programirodája és a Holló László Képzőművészeti Kör együttműködve MEGHÍV minden sportot és művészetet kedvelő félegyházi lakost „sportos” festménykiállítására.

2021. December 01. 17:20, szerda | Helyi

Novemberben is sikeresen szerepeltek a Koppányok