Városlista
2021. július 25, vasárnap - Kristóf, Jakab

Hírek

2021. Június 19. 16:01, szombat | Kék hírek
Forrás: infovárosok/police.hu

Agysérülést okozott egy ütéssel

Agysérülést okozott egy ütéssel

Egy összeveszés utáni ökölcsapás nyoma könnyű sérülésnek indult, életveszélyes lett. A rendőrök most fejezték be a nyomozást az ügyben.

Kocsmából tartott hazafelé a két cimbora 2020. augusztus 2-án este, amikor Pátyon a Burgundia utcában összevitáztak. A 47 éves B. János megütötte 60 éves ismerősét, akinek eleredt az orra vére. A mentők kórházba vitték, sérülésének gyógytartamát nyolc napon belül határozták meg.

A nyomozás súlyos testi sértés bűntette kísérletének megalapozott gyanúja miatt indult, a később beszerzett orvosszakértői vélemény megállapítása alapján minősítették át életveszélyt okozó testi sértés bűntettévé – közölte a rendőrség.

Hozzátéve, hogy az orvosszakértő szerint ugyanis a homlokon képződött, ütés okozta hámhorzsolás komolyabb, láthatatlan sérülést okozott. Az ütés következtében ugyanis a homloklebegy mentén és alul lágyburok közötti vérzés keletkezett, amelynek büntetőjogi gyógytartama 8 napon túli, tekintettel arra, hogy a lágyburok közötti vérzéssel agysérülés alakult ki.

B. János a tettét beismerte, a vele szemben életveszélyt okozó testi sértés bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya befejezte, az ügy iratait átadta az ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Július 23. 10:50, péntek | Kék hírek

Két városban is felfegyverkezve garázdálkodtak

A Bonyhádi és a Szekszárdi Rendőrkapitányság is büntetőeljárást indított.

2021. Július 22. 16:10, csütörtök | Kék hírek

Erőszakkal ejtette teherbe 11 éves nevelt lányát

Vádat emelt a Heves Megyei Főügyészség egy 11 éves nevelt lányát erőszakkal teherbe ejtő férfi és élettársa, a gyerek anyja ellen - közölte a megyei főügyész csütörtökön az MTI-vel.

2021. Július 22. 14:05, csütörtök | Kék hírek

Rendőr ellen emeltek vádat halálos baleset miatt

Halálos közúti baleset gondatlan okozása miatt vádat emeltek egy rendőr ellen - tájékoztatta a Központi Nyomozó Főügyészség csütörtökön az MTI-t.

2021. Július 21. 14:58, szerda | Kék hírek

Pisztollyal fenyegette meg a szomszédját

A berettyóújfalui rendőrök zaklatás vétség elkövetése miatt folytattak nyomozást a 64 éves férfival szemben.