Városlista
2022. augusztus 13, szombat - Ipoly

Hírek

2012. Április 22. 14:13, vasárnap | Bulvár
Forrás: STOP / Új Ász

Alekosz az AIDS-től retteg - Piszchiáterre lenne szüksége?

Alekosz az AIDS-től retteg - Piszchiáterre lenne szüksége?

A szex hevében időnként megfeledkezik a gumióvszerről Alekosz, aki ilyenkor a nemibeteg-gondozóba siet, hogy ott megvizsgálják.

Állítása szerint mostanában rengeteg nővel volt együtt és a legutóbbi vérvétel eredményéért még nem mert elmenni. Egy szakember azt javasolja, a félig görög származású csődör keressen fel egy pszichiátert.

- Sajnos, amikor gumi nélkül szeretkezem egy nővel, szinte minden alkalommal csípő érzést okoz a vizelés, ez iszonyú. Eddig szerencsére nem találtak súlyosabb fertőzést, de a legrosszabb rémálmaim között szerepel, hogy egyszer az orvos behív abba a bizonyos szobába, ahol közli velem: halálos beteg vagyok - árulta el Alekosz, aki felelőtlensége miatt párja, Betty életét is veszélybe sodorhatja.

Az Új Ász kikérte egy szakember véleményét a témában.
- Rendkívül furcsa karakter, ha visszamenőleg belegondolunk, hogyan viselkedett. És a nőkkel kapcsolatos problémái is érdekesek. Inkább pszichiátert javasolnék a számára - vélekedett Alekoszról dr. Csides Kata pszichológus.

Új Ász / STOP

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 13. 10:54, szombat | Bulvár

Lekapcsolták a gépekről a súlyosan megsérült Anne Heche amerikai színésznőt

Meghalt Anne Heche amerikai színésznő, aki olyan súlyos agysérülést szenvedett múlt heti autóbalesetében, hogy életét nem lehetett megmenteni. Gépekkel csak addig tartották életben, amíg eldőlt, mi lesz ép szerveivel.

2022. Augusztus 11. 09:07, csütörtök | Bulvár

Milky Chance a Szigeten: a YouTube gyermekei vagyunk

A YouTube gyermekei vagyunk, sokat köszönhetünk a csatornának, és a közösségi médiát igyekszünk tudatosan használni.

2022. Augusztus 10. 13:08, szerda | Bulvár

Kiderült, hogy kik a Sziget legdrágább előadói

A szerdán kezdődő Sziget fesztivál két legdrágább fellépője Justin Bieber és Dua Lipa, a nagyszínpados sztárelőadókra fordított költségvetés nagyságrendileg több millió euró

2022. Augusztus 08. 12:08, hétfő | Bulvár

Októbertől látható a mozikban az egészestés Toldi

Jankovics Marcell születésnapjához igazítva, október 20-tól látható a mozikban a tavaly elhunyt rajzfilmrendező utolsó munkája, a Toldi című egészestés animációs film - tájékoztatta az MTI-t hétfőn a Kecskemétfilm.