Városlista
2021. december 3, péntek - Ferenc

Hírek

2013. Április 18. 02:14, csütörtök | Helyi önkormányzati
Forrás: www.kozigallas.gov.hu

Aljegyző kerestetik

Aljegyző kerestetik

Kiskunfélegyháza Város Polgármestere pályázatot hirdet aljegyzői munkakör betöltésére.

Kiskunfélegyháza Város Polgármestere a köztisztviselők jogállásáról szóló 2011. évi CXCIX. tv. 45 § (1) bekezdése alapján pályázatot hirdet
Aljegyző munkakör betöltésére.

A közszolgálati jogviszony időtartama:
határozatlan idejű közszolgálati jogviszony

Foglalkoztatás jellege:
Teljes munkaidő

A vezetői megbízás időtartama:
A vezetői megbízás határozatlan időre szól 3 hónap próbaidő kikötésével

A munkavégzés helye:
6100 Kiskunfélegyháza, Kossuth L. u. 1.

Ellátandó feladatok:
A Jegyző helyettesítése annak távolléte esetén és a jegyző által meghatározott egyéb feladatok ellátása.
Jegyzői Titkárság vezetése.
Részt vesz a képviselőtestületi üléseken, a bizottsági üléseken és ott a tevékenységét érintő felmerült kérdésekben állást foglal.
Együttműködik és kapcsolatot tart a képviselőtestület tagjaival, bizottságaival, a Polgármesteri Hivatal Osztályaival, az Önkormányzat valamennyi intézményével, egyéb társhatóságokkal.

A munkakör betöltője irányítása alá tartozó szervezeti egységek megnevezése:
Jegyzői Titkárság

A munkakörhöz tartozó főbb tevékenységi körök:
Aljegyzői munkaköri leírás alapján.

Jogállás, illetmény és juttatások:
A jogállásra, az illetmény megállapítására és a juttatásokra a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. tv., valamint Kiskunfélegyháza Város Polgármesteri Hivatalának Közszolgálati Szabályzata rendelkezései az irányadók.

Pályázati feltételek:

  • Magyar állampolgárság
  • Büntetlen előélet
  • Cselekvőképesség

Főiskola, igazgatásszervezői vagy állam- és jogtudományi doktori képesítéssel vagy okleveles közigazgatási menedzser szakképesítéssel, és a Kttv. 247. § (4) bekezdésben meghatározott esetet kivéve – jogi vagy közigazgatási szakvizsgával, vagy a Közigazgatási Továbbképzési Kollégium által a teljeskörűen közigazgatási jellegűnek minősített tudományos fokozat alapján adott mentesítéssel rendelkezik és legalább kétévi közigazgatási gyakorlatot szerzett.

Vagyonnyilatkozat-tételi eljárás lefolytatása.

A pályázat elbírálásánál előnyt jelent:
Legalább két év jegyzői vagy aljegyzői munkakörben eltöltött szakmai gyakorlat, B. kategóriás jogosítvány, felhasználói szintű MS Office (irodai alkalmazások).

A pályázat részeként benyújtandó iratok, igazolások:
Részletes szakmai önéletrajz, a pályázó eddigi munkaköreinek és tevékenységének leírása, 3 hónapnál nem régebbi erkölcsi bizonyítvány – vagy az erkölcsi bizonyítvány megkéréséről szóló igazolás -, az iskolai végzettséget, képesítést igazoló okiratok másolata, személyes adatok kezelésére vonatkozó nyilatkozat. Nyilatkozat vagyonnyilatkozat-tételi kötelezettség teljesítéséről.

A munkakör betölthetőségének időpontja:
A munkakör legkorábban 2013. május 15. napjától tölthető be.

A pályázat benyújtásának határideje: 2013. május 10.

A pályázat benyújtásának módja:
Postai úton, a pályázatnak Kiskunfélegyháza Város Polgármesteri Hivatala címére (6100 Kiskunfélegyháza, Kossuth L. u. 1.) történő megküldésével. A borítékon kérjük feltüntetni a pályázati adatbázisban szereplő azonosító számot: 42-7/2013., valamint a munkakör megnevezését: Aljegyző
Személyesen Kiskunfélegyháza Város Polgármesteri Hivatal Jegyzői Titkárságán 6100 Kiskunfélegyháza Kossuth L. u. 1. I. em. 30.

A pályázati eljárás, a pályázat elbírálásának rendje:
Az érvényes pályázatokat a munkáltatói jogkör gyakorlója bírálja el. A pályázó kiírója fenntartja a jogot, hogy a pályázatot érvénytelennek nyilvánítsa.

A pályázat elbírálásának határideje: 2013. május 13.

Ezek érdekelhetnek még

2021. December 02. 19:04, csütörtök | Belföld

Halálos késelés miatt emeltek vádat Pest megyében

Vádat emeltek két férfi és egy nő ellen halálos késelés miatt Pest megyében - tudatta a főügyészség közleményben csütörtökön az MTI-vel.

2021. December 02. 18:02, csütörtök | Bulvár

Bejelentették a VOLT Fesztivál első sztárfellépőit

A Muse, a Killers, a Sum41, a Bring Me the Horizon és Yungblud is fellép a jövő évi Telekom VOLT Fesztiválon, amelyet 2022. június 21. és 25. között rendeznek meg Sopronban.

2021. December 02. 17:01, csütörtök | Belföld

Hetven százalékra nőtt az átoltottság

Az egész országban tovább nőtt az átoltottság, melyhez az oltási akció is jelentősen hozzájárult. A jelenleg oltható 12 év feletti lakosság átoltottsága 69,7 százalékos. Az oltatlanokat továbbra is várják az oltópontokon

2021. December 02. 16:06, csütörtök | Belföld

Megkéselte betegtársát a kórház Covid-intenzív osztályán

Átadta az ügyészségnek a nyomozás iratait a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) annak a kínai férfinak az ügyében, aki megszurkálta betegtársát a Honvédkórház Covid 2-es intenzív osztályán.