Városlista
2022. augusztus 13, szombat - Ipoly

Hírek

2022. Augusztus 04. 17:04, csütörtök | Helyi
Forrás: Verdák a Tősben

Amerikai Autók Találkozója

Amerikai Autók Találkozója

A Tőserdő Turisztika Nonprofit Kft. és Verdák A Tősben csapata az idén is megrendezi a III. Amerikai Autók Találkozóját augusztus első hétvégéjén.

A rendezvényre amerikai autókkal érkezőknek ismét sok kedvezményt biztosítunk, és próbálunk olyan programokat szervezni, ami biztosítja számukra a "Tőserdős élményt". Lesz például autós túra, autós szépségverseny, autós felvonulás, kertmozi és szombat este pedig retro disco is.

A találkozó, ahogy az elmúlt évben is a Tőserdő Autóskempingben lesz megrendezve, ami 3 hektár gondozott, ligetes, parkosított területet jelent, biztosítva hűs árnyékot az autóknak.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 12. 21:31, péntek | Helyi

Felvonulással vette kezdetét a belvárosi lovas ünnep

Ma (augusztus 12-én) vette kezdetét a Belvárosi Lovas Ünnep „Tiszta forrásból” címet viselő kétnapos program, melyet a Tiszta Forrás Waldorf Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola, Gimnázium és Óvoda szervezett.

2022. Augusztus 12. 15:03, péntek | Helyi

Megnövekedett forgalom Bugac térségében

A hétvégén megrendezett hagyományőrző rendezvény miatt Bugac térségben nagyobb forgalomra kell számítani.

2022. Augusztus 12. 08:29, péntek | Helyi

Őshonos magyar halfajok tenyésztését tökéletesítették

Három őshonos magyar halfajta, a ponty, a süllő és a harcsa tenyésztéstechnológiájának komplex fejlesztését végezték el.

2022. Augusztus 11. 15:05, csütörtök | Helyi

Forgalmirend-változások augusztus 14-20 között

A Kiskunfélegyházi Polgármesteri Hivatal Városüzemeltetési Osztálya tájékoztatja a járművezetőket, hogy az augusztus 14-20 között az alábbi forgalmirend-változásokra számíthatnak: