Városlista
2024. május 19, vasárnap - Ivó, Milán

Hírek

2014. November 05. 07:00, szerda | Belföld
Forrás: Objektív Hírügynökség

Ausztriában sorra jelennek meg a téli Budapestet ajánló turisztikai cikkek

Ausztriában sorra jelennek meg a téli Budapestet ajánló turisztikai cikkek

A tél közeledtével és a BWI-kampány (www.budapestwinter.com) kezdetével, egyre több, Budapestre csalogató cikk jelenik meg a kedvelt osztrák magazinokban és lapokban – tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel az MT Zrt.

A tél közeledtével és a BWI-kampány (www.budapestwinter.com) kezdetével, egyre több, Budapestre csalogató cikk jelenik meg a kedvelt osztrák magazinokban és lapokban – tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel az MT Zrt.

A közkedvelt WIENER életmódmagazin (http://wiener-online.at) legfrissebb novemberi száma az MT Zrt. sajtóútja alapján budapesti összeállítást tett közzé: a hideg napok beálltával a pezsdítő és forró fővárosi fürdőket ajánlja a fázós osztrákoknak. A szállás-, étterem- és programajánló a fiatalok körében népszerű trendi titkos tippekre is felhívja a figyelmet. Hasonló összeállítás jelent meg a Reise Tipps magazin tematikus téli különszámában, amely két turisztikai szakember kalandos budapesti útját bemutatva ébreszt kedvet a téli budapesti feltöltődéshez. A cikk szerzői ugyancsak az MT Zrt. meghívására jártak Budapesten.

Ausztria piacvezető turisztikai szaklapja, a Traveller friss lapszámában szintén felhívja az osztrák utazási szakemberek figyelmét, hogy télen Budapest ideális célpont a melegségre és kultúrára egyaránt vágyó igényes turisták számára. A művészetek és kultúra iránt fogékony olvasóknak szóló Neue Merkel legfrissebb száma pedig jelzi: azok, akik a CAFe Budapest fesztiválról lemaradtak, a téli Budapest-kampány keretében ismerkedhetnek a Duna partján fekvő magyar metropolisszal. Az elkövetkezendő hetekben és hónapokban az MT Zrt. ausztriai képviseletének aktivitása nyomán további hasonló megjelenések várhatók Ausztriában. Az országban megjelenő jelentősebb turisztikai cikkek letölthetőek az MT Zrt. bécsi irodájának weboldaláról: http://at.gotohungary.com/uber-unser-land-geschrieben.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 18. 16:00, szombat | Belföld

Baleset-tűz

Meghalt egy ember egy dombóvári háztűzben

2024. Május 17. 19:25, péntek | Belföld

Gyorsabb mobilinternet öt nagyvárosban a Vodafone folyamatos hálózatfejlesztésének köszönhetően

A szolgáltató országos hálózatfejlesztési programja újabb mérföldkőhöz érkezett.

2024. Május 17. 18:41, péntek | Belföld

GVH: számos ponton módosít a Viber hatósági eljárás miatt

Számos ponton módosít a Viber internetalapú üzenetküldő szolgáltatás a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) eljárásának köszönhetően - közölte a hatóság pénteken az MTI-vel

2024. Május 17. 14:40, péntek | Belföld

KSH: a benzin 12, a dízel 1 forinttal olcsóbb a szomszédos országok átlagánál

Az EU Weekly Oil Bulletin legfrissebb adatai alapján Magyarországon a 95-ös oktánszámú motorbenzin átlagára 609 forint volt, ami megegyezik a régiós átlagértékkel. A szomszédos országokban az átlagár 621 forint volt.