Városlista
2022. május 24, kedd - Eszter

Hírek

2012. Március 15. 14:17, csütörtök | Bulvár
Forrás: STOP

Az egykori szexszimbólum és a pornó

Az egykori szexszimbólum és a pornó

Raquel Welch a '60-as és '70-es évek ügyeletes szexbombája volt. Nem kis szerepe volt a falatnyi bikinik világhódító útjában sem.

A ma már a 72. életévét taposó színésznő szerint napjaink szexfüggő generációja egyenes következménye az online pornó hihetetlen mértékű terjedésének.

Welch szerint a szexuális viselkedés teljesen megváltozott, a mai fiatalok pedig a pornó világában rekedtek. Az egyik férfimagazinnak nyilatkozva hozzátette: "eljutottunk arra a pontra, ahol már mindannyian szó szerint szexfüggők vagyunk. Mindezért pedig leginkább a pornó a felelős."

"Nem érdekel, ha csak egy bolond öregasszonynak tartanak, de bizony az én időmben nem a szex folyt a csapból is. Ma már senki sem emlékszik rá, milyen is volt az, amikor az ember maga fantáziálgathatott a szexualitásról, a különböző erotikus dolgokról" - tette hozzá felháborodottan.

STOP

Ezek érdekelhetnek még

2022. Május 24. 09:02, kedd | Bulvár

Vilmos herceg 40. születésnapjára ötfontos érmét bocsát ki a brit pénzverde

Ötfontos érmét bocsát ki Vilmos brit herceg 40. születésnapja alkalmából a királyi pénzverde.

2022. Május 22. 18:50, vasárnap | Bulvár

Szappanopera-sztár lett a brit trónörökös

Szappanopera-sztár lett a brit trónörökös. Károly walesi herceg édesanyja, II. Erzsébet királynő kedvéért vállalta a beugrást a BBC közszolgálati televízió legnépszerűbb, EastEnders című sorozatában.

2022. Május 17. 06:00, kedd | Bulvár

Kezdődik kedden a 75. cannes-i fesztivál

Több mint 35 ezer szakmai résztvevő és mozirajongó részvételével kedden megkezdődik a 75. cannes-i fesztivál, amelynek hivatalos programjában 21 film versenyezhet az Arany Pálmáért.

2022. Május 16. 18:05, hétfő | Bulvár

Magyar rekordot ért el két Star Wars-plakát a budapesti aukción

Magyarországi rekordot ért el két Star Wars-plakát leütési ára Budapesten: