Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2015. Május 16. 17:47, szombat | Helyi
Forrás: Adrienn

Az élet viharaiban mindig menedéket ad: a Család

Az élet viharaiban mindig menedéket ad: a Család

A Nagycsaládosok Kiskunfélegyházi Egyesülete ehhez a szlogenhez méltóan tartotta hagyományos családi napját ma (május 16-án) a Szakmaközi Művelődési Házban.

A Nagycsaládosok Kiskunfélegyházi Egyesülete ehhez a szlogenhez méltóan tartotta hagyományos családi napját ma (május 16-án) a Szakmaközi Művelődési Házban.

Jó volt látni, hogy együtt játszott apa-anya a gyerekekkel. A hétköznapi taposómalomból kilépve örömteli délelőttöt tölthettek együtt a remek szervezésnek köszönhetően. Közel 60 család érkezett a rendezvényre az esős, borongós időjárás ellenére és több mint kétszázan maradtak ebédre is.

Csányi József polgármester megnyitóját követően Tarnóczki Sándorné elnök köszöntötte a megjelenteket, majd Gulyás László vándormuzsikus szórakoztatta a nagyérdeműt. A délelőtt folyamán gyermekek-felnőttek egyaránt kellemesen töltötték az időt. Arcfestés, kézműves foglalkozások, számtalan játék közül válogathattak. A gyertyakészítés annyira népszerű volt, hogy sorban álltak a gyerekek a mártogatáshoz. A felnőttek salátákat készítettek az ebédhez. A bélyegkiállítás szintén a nagyobbaknak nyújtott érdekességet, de sok gyerek is megcsodálta a szép darabokat.

A rendezvény alatt lehetőség nyílt különböző egészségügyi mérésekre. A vállalkozó kedvűek pedig vért is adhattak 10-12 óráig.

Az ebédet követen átvonult a lelkes nagycsaládos tábor a moziba, ahol filmvetítéssel folytatódott a kellemes nap. A rendezvény végére pedig még a nap is kisütött!

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 08:39, szombat | Helyi

Szép eredményeket értek el a batthyanyisok a Platán Futáson

2024. április 25-én rendezte meg a Kiskunfélegyházi Platán Utcai Általános Iskola a XI. Platán Futás elnevezésű utcai futóversenyét a 6-14 éves tanulók számára.

2024. Április 27. 08:20, szombat | Helyi

Természetismereti versenyen jeleskedtek a platánosok

Kistérségi Természetismereti Versenyt szervezett a Tiszaalpári Árpád Fejedelem Általános Iskola.

2024. Április 27. 08:00, szombat | Helyi

Fenntarthatósági témahét a Batthyányban

A fenntarthatósági témahét keretein belül az alsó tagozat színes programokon vett részt iskolai kereteken belül.

2024. Április 26. 20:25, péntek | Helyi

Tavaszi virágünnep Kiskunfélegyházán

Ne feledje! Holnap (április 27-én) dísznövény- és kézműves vásárral, valamint kulturális programokkal egybekötött tavaszi virágünnepre várják az Érdeklődőket Hattyúház előtti sétánytól egészen a Béke-térig.