Városlista
2022. december 9, péntek - Natália

Hírek

2015. Június 27. 11:00, szombat | Helyi
Forrás: - szerk. -

Az első nyaralás kettesben

Az első nyaralás kettesben

Szakítópróba? Az első találkozás, az első randevú, az első csók, az első együttlét, az első civakodás - mind-mind fontosak egy kapcsolat életében, előrehaladásában.

Ugyanilyen lényeges pont az első közös nyaralás is. Nem is hinnénk, de a munka, hétköznapi stressz nélküli pihenős időszak is egy próbatétel. Főleg egy friss kapcsolatban. Ha szeretnénk, hogy a szerelem a nyaralás után is (jól) folytatódjon, figyeljünk az apróságoknak vélt dolgokra is!

Beszéljétek meg!

Ha már megvan a helyszín, ahol néhány munkától, idegeskedéstől mentes napot tölthetünk, nem árt megbeszélnünk azt is, ki hogyan képzeli a pihenést. Lehet, az egyik fél az egész napot lustálkodással, napozással töltené, ezzel szemben a másik kirándulna, felfedezné a környék nevezetességeit. Jó ezt előre tudni és ennek szellemében nekiindulni. És persze hajlani a kompromisszumra, akár a napi programmal, akár mással kapcsolatban is. Ugyanilyen fontos előre megbeszélni, hogy egy vagy külön kasszán vagytok-e a nyaralás alatt.

Vigyázz a túl nagy elvárásokkal!
Sokszor azért sül el balul az első közös pihenés, mert túl sokat várunk tőle. Azt szeretnénk, ha minden tökéletes lenne: a helyszín, az idő, Ő, mi. Ám ez csak stresszessé tesz, ha pedig valamelyik dolog nem stimmel, akkor nagyon csalódottá. Így azt sem tudjuk élvezni, ami jó, gyakran veszekedésbe torkollik az együtt tervezett gondtalan idő. Úgyhogy csak nyugalom, a lényeg, hogy Ti ott vagytok, és dúl a szerelem, a többi meg majd jön magától.

Pihenjetek rá a nyaralásra!
Ne egyből a munkahelyről induljatok nyaralni! Tervezzétek úgy a nagy utazást, hogy előtte még néhány napot otthon, a pihenéssel és egymásra hangolódással töltsetek.

Túl sok a jóból…és egymásból
Ha nem éltetek együtt, akkor főleg, de ha már közös az otthonotok, abban az esetben is sokkolhat mindkettőtöket a hirtelen jött „kettecskén” idő. Erre nem árt felkészülni, hogy nehogy egymás agyára menjetek. És persze, persze, kettesben terveztétek a pihenést, de azért lehet szervezni rövidke, „magányos” programokat is, mint például egy masszázs, egy kis shopping.

Hoppá! A zöld szemű szörny is veletek nyaral?
Nyáron a buja napsugarak, a rövidke szoknyák, a napbarnított, izmos férfitestek mind egy-egy rövidke flörtre csábítanak. Ha egyedül, esetleg barátnőkkel mész, egy-egy kacérabb pillantás még belefér. De ha a szerelmeddel nyaralsz, inkább gyakorold vele a flörtölés tudományát! Nem kis veszekedés kerekedhet abból, ha valakire kicsit hosszabban nézel.

Ezek érdekelhetnek még

2022. December 09. 18:16, péntek | Helyi

Cipővásár a Berkemann-nál

Cipővásár lesz 2022. december 10-én, szombaton 8-12 óráig a gyár területén (a vágóhíd mögött; Kiskunfélegyháza, Majsai út 30.).

2022. December 09. 13:00, péntek | Helyi

Cipővásár a Berkemann-nál

Cipővásár lesz 2022. december 10-én, szombaton 8-12 óráig a gyár területén (a vágóhíd mögött; Kiskunfélegyháza, Majsai út 30.).

2022. December 09. 12:07, péntek | Helyi

Baleset történt Kunszállás közelében

Az 5401-es úton félpályán halad a forgalom.

2022. December 08. 13:53, csütörtök | Helyi

Anyakönyvi hírek

Az alábbiakban friss anyakönyvi híreinket olvashatják.