Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2021. Január 19. 11:49, kedd | Helyi
Forrás: Félegyházi Közlöny

Az LMP Kis-Szeniczey Kálmánt indítja a 2022-es választáson

Az LMP Kis-Szeniczey Kálmánt indítja a 2022-es választáson

Kis-Szeniczey Kálmán fontos korrekt választási kampányt kíván folytatni, tartózkodva a negatív megnyilvánulásoktól.

Schmuck Erzsébet, az LMP társelnöke jelentette be Kiskunfélegyházán, a Petőfi-téren megtartott sajtótájékoztatón, hogy a 4. számú választókerületben az országgyűlési választásokat megelőző előválasztáson Kis-Szeniczey Kálmánt indítják az LMP jelöltjeként. A sajtótájékoztatón mindketten megfogalmazták azt, hogy egy eredményes kormányváltáshoz szükség van az ellenzék összefogására. Ebben az együttműködésben az LMP részt vesz, és majd az előválasztáson derül ki, hogy ki lesz a közös ellenzéki jelölt.

Kis-Szeniczey Kálmán elmondta, hogy szeretné meggyőzni alkalmasságáról az ellenzéki érzelmű szavazókat és a bizonytalanokat is. Fontos feladatának nevezte az ellenzéki pártokkal együttműködve szavazótáboruk felépítését, amely során a kormánypárti szavazók közül is sokakat szeretne megnyerni az ellenzéki együttműködésnek. Véleménye szerint a megkezdett közútfejlesztést folytatni kell Kiskunfélegyházán és térségében, illetve Bács-Kiskun megye teljes egészén. Ugyanígy fontos a busz- és vasútközlekedés fejlesztése egy összehangolt menetrend alapján. És természetesen a zöldfelületek gyarapításáról sem lehet lemondani. Hozzátette, hogy korrekt választási kampányt kíván folytatni, tartózkodva a negatív megnyilvánulásoktól.

(Forrás: Félegyházi Közlöny / Nyitófotó: Fantoly Márton)

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 14:29, péntek | Helyi

A KSZC Kossuth Lajos Technikum Szakképző Iskola és Kollégium nyitotta meg a ballagások sorát

Százharminc ballagó diák kapta meg tarisznyáját a KSZC Kossuth Lajos Technikum Szakképző Iskola és Kollégiumban 2024. május 3-án.

2024. Május 03. 13:19, péntek | Helyi

Az Alba Regia Gyermek- és Ifjúsági Kórusfesztiválon járt a Batthyány iskola kórusa és néptáncosai

Közös énekléssel, a kórusok köszöntésével és koncerttel indult az Alba Regia Gyermek- és Ifjúsági Kórusfesztivál Székesfehérváron.

2024. Május 03. 13:11, péntek | Helyi

Az erőszak nem megoldás

Vascsővel ment behajtani a tartozást egy 30 éves kiskunfélegyházi férfi.

2024. Május 03. 12:11, péntek | Helyi

Városalapítók Hete Hagyományőrző és Kulturális Fesztivál

Már ki sem kell lépni a városból, hogy remek közösségi programokkal, koncertekkel gazdagodjanak a félegyháziak és az ide látogató közönség.