Városlista
2024. április 21, vasárnap - Konrád

Hírek

2011. Augusztus 02. 14:37, kedd | Kék hírek
Forrás: HírTV

Azért raboltak, hogy ügyvédre költhessék

Azért raboltak, hogy ügyvédre költhessék

Elfogták a rendőrök azt a két férfit, akik betörtek a csanádpalotai orvosi rendelőbe. Az ellopott holmikért kapott pénzt ügyvédre költötték volna a betörők.

Vasárnap jelentették a rendőrségen, hogy betörtek a csongrádi kisváros orvosi rendelőjébe. A tolvajok monitorokat vittek magukkal. Nem sokkal később kiderült, hogy egy helyi büfét is feltörtek vasárnapra virradó éjjel, ahonnan pénzt és italokat vittek el.

A nyomozók rövid idő alatt azonosították a két betörőt: egy 29 és egy 48 éves férfit. Elfogásuk után a fiatalabb férfi részletes beismerő vallomást tett. Elmondta, hogy az ellopott holmikért kapott pénzt ügyvédre költötték volna, a 48 éves társa ellen folyamatban lévő büntetőügyben.

Mindkét férfit őrizetbe vették a rendőrök, s kezdeményezték előzetes letartóztatásukat. Az ellopott monitorok a lefoglalás után visszakerültek az orvosi rendelőbe. (rá)

HavariaPress

Címkék: betört

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 07:24, péntek | Kék hírek

Ketten meghaltak egy balesetben Budapesten, a vétkes sofőr elmenekült

Két ember meghalt, miután három autó összeütközött a XVIII. kerületben, a 4-es főút Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre vezető szakaszán, a Billentyű utcánál, a vétkes sofőr elmenekült, ezért hajtóvadászatot indítottak után

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.