Városlista
2024. április 17, szerda - Rudolf

Hírek

2012. Március 06. 07:19, kedd | Sport
Forrás: Felix Promotion Kft.

Babos a legjobb magyar a WTA-nál

Babos a legjobb magyar a WTA-nál

A WTA legfrissebb, március 5-én kiadott világranglistáján Babos Tímea a legelőkelőbb helyen jegyzett magyar játékos. A Felix Promotionnel együttműködő játékos a 68. helyen áll, tartva a múlt héten elért karrierrekordját.

Megőrizte a karriercsúcsot jelentő 68. helyét a WTAvilágranglistáján Babos Tímea, aki a mögöttünk hagyott héten egyesben nem lépett pályára. Apozíciójában tehát nincs újdonság, a státuszában annál inkább, hiszen először mondhatja el magáról, hogy a rangsorban ő a legmagasabban jegyzett magyar játékos. A legfrissebbösszeállításban ugyanis Arn Gréta a 70., Czink Melinda a 124., Jani Réka pedig a 157. helyen áll, ők négyen fértek be a mieink közül a legjobb kétszázba a WTA-nál.

Sajnos azonban a most zajló versenyekre való jelentkezéskor még a néhány héttel korábbi helyezés az iránymutató, így Timi nemhogy a most kezdődő Indian Wells-i szupertorna, de még a jövő heti, nassaui 100 ezer dolláros viadal főtáblájára sem fért fel. A Felix Promotionnel együttműködő játékos így aztán folytatja karibi körútját, és a héten Irapuatóban, a jövő héten pedig Poza Ricán ragad ütőt, a pontgyűjtés reményében. A labdarúgó-válogatottal ellentétben Irapuato kedves emlék neki, tavaly párosban nyert itt, ráadásul már 2012-ben is megtapasztalhatta, mennyire figyelmesek a torna szervezői. Amikor ugyanis bejutott a később általa megnyert monterreyi torna elődöntőjébe, az irapuatói rendezők hatalmas virágcsokrot küldtek neki, és boldogságukat fejezték ki, amiért hozzájuk is ellátogat.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 21:49, kedd | Sport

Csak századmásodpercekre az első helytől

Gender Tamás Junior 2024. 04. 10-13. között Franciaországban, Champions of the Future (RGMMC) bajnokság keretein belül, Val d\'Argenton-ban a Circuit de karting du Val d\'Argenton-on versenyzett.

2024. Április 16. 10:14, kedd | Sport

Bronzérem az Euro Trophy-n

Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Trophy után.

2024. Április 13. 06:00, szombat | Sport

Sós Csaba: Milák egyedi utat jár, de jóval előrébb tart, mint amire számítani lehetett

A szövetségi kapitány szerint Milák Kristóf egyedi utat jár be, és az úszók pénteken zárult országos bajnokságán jobban teljesített, mint amire ő számított.

2024. Április 13. 06:00, szombat | Sport

Cseh vezetés a prológ után, László Martinék másodikok