Városlista
2022. augusztus 13, szombat - Ipoly

Hírek

2022. Június 30. 09:09, csütörtök | Helyi

Barátja életét mentette meg a félegyházi férfi

Barátja életét mentette meg a félegyházi férfi

2022. június 28-án este TV nézés közben lett rosszul egy 55 év körüli férfi kiskunfélegyházi otthonában.

A beteg hozzátartozója arra lett figyelmes, hogy barátja hosszú ideje nem szólalt meg, majd lecsúszott a kanapéról. Miután nem tudta felébreszteni cimboráját azonnal mentőt hívott és a telefonon kapott utasítások szerint megvizsgálta a beteget, aki már nem lélegzett. A tapasztalt mentésirányító instrukciói alapján a férfi rögtön megkezdte az újraélesztést, melyet a perceken belül helyszínre érkező bajtársak emelt szinten folytattak. Az időben megkezdett mellkasi nyomások végül rövid időn belül sikerre vezettek és a beteget stabil állapotban szállíthatták kórházba a mentők. Mielőbbi felépülést kívánunk, az életmentésben résztvevőknek gratulálunk - olvasható a Országos Mentőszolgálat a Facebook-oldalán.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 12. 21:31, péntek | Helyi

Felvonulással vette kezdetét a belvárosi lovas ünnep

Ma (augusztus 12-én) vette kezdetét a Belvárosi Lovas Ünnep „Tiszta forrásból” címet viselő kétnapos program, melyet a Tiszta Forrás Waldorf Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola, Gimnázium és Óvoda szervezett.

2022. Augusztus 12. 15:03, péntek | Helyi

Megnövekedett forgalom Bugac térségében

A hétvégén megrendezett hagyományőrző rendezvény miatt Bugac térségben nagyobb forgalomra kell számítani.

2022. Augusztus 12. 08:29, péntek | Helyi

Őshonos magyar halfajok tenyésztését tökéletesítették

Három őshonos magyar halfajta, a ponty, a süllő és a harcsa tenyésztéstechnológiájának komplex fejlesztését végezték el.

2022. Augusztus 11. 15:05, csütörtök | Helyi

Forgalmirend-változások augusztus 14-20 között

A Kiskunfélegyházi Polgármesteri Hivatal Városüzemeltetési Osztálya tájékoztatja a járművezetőket, hogy az augusztus 14-20 között az alábbi forgalmirend-változásokra számíthatnak: