Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2012. Május 22. 07:13, kedd | Kék hírek
Forrás: mno / MTI

Beismerte a három évvel ezelőtti gyilkosságot

Beismerte a három évvel ezelőtti gyilkosságot

A gyanúsított K. Istvánné hosszú hallgatás után beismerte, hogy 2009-ben ő ölt meg egy hajdúböszörményi nőt – közölte a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) hétfőn az MTI-vel.

A közlemény szerint az NNI Területi Főosztály Észak-alföldi Régiója emberölés megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást K. Istvánné 54 éves hajdúböszörményi lakos ellen. Az asszony megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2009. január 3-án szóváltás után több késszúrással megölte lakásában az egyedül élő J. Imréné hajdúböszörményi lakost, majd készpénzt és értéktárgyakat tulajdonított el.

Az NNI nyomozói a gyanúsítottat 2012 márciusában Hajdúböszörményben fogták el. K. Istvánné a terhére rótt bűncselekmény elkövetését néhány hónapos hallgatás után elismerte, és részletes, feltáró jellegű vallomást tett. Jelenleg előzetes letartóztatásban van – zárul az NNI közleménye.

MTI / mno

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.