Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2011. Október 09. 07:33, vasárnap | Kék hírek
Forrás: HírTV

Beismerték a fiúk, hogy ők támadtak az idős asszonyra

Beismerték a fiúk, hogy ők támadtak az idős asszonyra

Intenzív osztályon ápolják azt az idős asszonyt, akit mobiltelefonjáért támadott meg két cigány fiú Nádudvaron. A kihallgatás során a fiúk beismerték tettüket.

Mobiltelefonjáért rugdosott össze két cigány fiú egy 82 éves asszonyt Nádudvaron. Az idős nőre otthonában támadtak rá, előbb egy husánggal megütötték, majd eltörték rajta egy gereblye nyelét. A sokkos állapotba kerülő áldozatot a debreceni Kenézy-kórház intenzív osztályán ápolják, egy bordája eltört. A rendőrség két cigány családnál is házkutatást tartott, ahol megtalálták az idős nő telefonját és asztali óráját. A rendőrségi kihallgatáskor a két 13 éves fiú beismerte tettét, koruk miatt nem büntethetőek. (pr)

hírTV

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.